Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2017 21:08 - Изследване Четвърто: Закона за Перспективата, или Как работи Човешкото око - СТАМАТ - ЧАСТ ВТОРА
Автор: stamat2015 Категория: Поезия   
Прочетен: 386 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.08.2017 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Закона за Перспективата, или как работи Човешкото око

ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ В GOOGLE+ КЛИКНИ ВЪРХУ ЗАГЛАВИЕТО!

СВАЛИ НА PDF от DROPBOX!

 

СВАЛИ НА PDF от MEDIAFIRE!

Как се появяват хоризонтът и убежната точка?

 

image

 

Отдалечеността на хоризонта от наблюдателя, както казахме по-горе, е винаги различна и се определя, от една страна, от силата на очите или от оптичните инструментите. Поради физическите си размери биологичната оптична система на окото налага известни ограничения. Отдалечаващите се от наблюдателя обекти, съставени от няколко части, започват да променят формата си. Тези по-малки съставни части, които са в близост до паралелните среди, тоест небето и Земната повърхност – вода или суша, изчезват за окото в далечината преди целия обект. Това се случва, защото на големи разстояния биологичната оптична система на Човешкото око не може да различи обекти, очертанията на които падат под ъгъл по-малък от една градусова минута спрямо линията на погледа, иначе казано: Човек не може да вижда в безкрайността!!!

image

Например, на момиче облечено в пола, което върви по равно поле, отдалечавайки се от наблюдателя, след няколкостотин метра биха „изчезнали“ краката, после би се скрила полата й и така нататък, докато самото то не премине линията на хоризонта. На платноход, отдалечаващ се към хоризонта, първо би изчезнала долната част от трюма, после платната биха се сляли в едно цяло платно, след това трюма и платната биха се съединили, така че не бихме могли да различим съставните части на платнохода, и най-накрая целият би изчезнал от погледа ни.

 

image

 

image

В точка H, където основите на стълбовете изчезват, горната част – при лампите, изглежда значително скъсена, което се вижда от линиятаAW, но дълго след като основите са влезли в убежната точка, горните части ще се виждат над линията на погледа EH дотогава, докато линията AW не срещне линията EH под ъгъл една градусова минута, когато и те ще влязат в убежната точка и ще станат невидими за невъоръженото око.

 

image

Глобалистите биха казали: „Ето, корабът се скрива зад кривината на Земния „глобус”!”. Но всеки, който си направи труда да използва оптически уред и да погледне в посоката на кораба, веднага би го видял изцяло, с което би доказал, че кривина не съществува и ние не живеем върху сфера, а върху Плоска Земя.

 

Отдалечеността на хоризонта от наблюдателя се определя, от друга страна, от метеорологичните условия. Наличието на водни пари, различни естествени и техногенни газове – смог и твърди частици, замъгляват, блокират и приближават хоризонта, като възпрепятстват способността ни да виждаме на големи разстояния. Също така, явлението рефракция, представляващо пречупване в различна степен на светлината от слоеве въздух с различна температура, способства появата на фалшив хоризонт, изкривяващ образите или напълно скриващ за окото ни обектите, намиращи се зад него. Но много фотографи, използвайки ведри дни с чист въздух, са заснели обекти на разстояния от стотици километри, което доказва за пореден път, че всички ние сме жертви на огромната Масонска измама, че живеем върху въртяща се топка.

 

image

 

Горната снимка е направена от Геноа, с надморска височина 21 метра, а заснетите острови са на следните разстояния: остров Елба на 201 км, който би трябвало да е скрит зад 2673 метра Земна кривина, остров Горгона на 130 км, който би трябвало да е скрит зад 1016 метра Земна кривина, остров Капрая на 164 км, който би трябвало да е скрит зад 1708 метра Земна кривина и остров Корсика на 159 км, който би трябвало да е скрит зад 1598 метра Земна кривина!

 

След всичко казано дотук, става съвсем ясно, че перспективата не е илюзорна несъстоятелност или правило, въведено само в изобразителното изкуство, както иска да ни убеди Научната върхушка, а е естественият начин, по който Човешкото око възприема успоредните една на друга среди и линии. И именно това откритие на Ренесансовите учени-масони е използвано от Илюминатите за основа, върху която бе изградена най-голямата ИЗМАМА в историята на Човечеството. ИЗМАМАТА се състои в отричането на Естествената и изконна парадигма, че обитаваме абсолютно неподвижна Плоска Земя, над която Небесните светила – Слънцето, Луната и звездите се въртят около оста, мислено прекарана между Северния полюс и Полярната звезда, и подмяната й с Масонската Нютон-Айнщайнова парадигма „Всичко е относително”, при която Земята е едно съвсем-съвсем незначително скално кълбо, с океани по повърхността, въртящо се със свръхзвукова скорост около оста си и бясно обикалящо в спирали около невъобразимо огромна огнена топка, захранвана от несъществуващи и недоказани термо-ядрени реакции, която заедно със Земята се върти, обикаля и лети с невъобразими и невъзможни скорости, около кой-знае-какво-ли-още-не.

image

Нашата Плоска Земя, предпазена от Купола или Небесната Твърд, под който се движат Небесните светила.

 

 

Полярна азимутална равноотдалечена проекция

 

Потвърждение за това, че Масонската наука, в най-висшия си ешалон, владее знанието относно формата на Земята, но го е скрила от Човечеството, намираме в прикритото използване на така наречената Полярна азимутална равноотдалечена проекция. Ето, какво можем да намерим за нея в Уеб-енциклопедиите:

 

„Това е карта на Азимуталната равноотдалечена проекция. Нейно полезно отличително качество е, че всички точки от картата са на пропорционално правилните разстояния и на верния азимут (посока) от централната точка. Полезно приложение на този тип проекция е Полярната проекция, която показва всички меридиани (линиите географска дължина) като прави линии и точно представя разстоянията от Северния полюс. Знамето на ООН, например, съдържа Полярна азимутална равноотдалечена проекция.

 

image

Тази проекция е използвана от USGS (Геологическият топографски институт на САЩ) в Националния Атлас на Съединените Американски Щати, както и за широкомащабно картиране на Микронезия. Тя се използва за указване на полетните разстояния от централната точка на проекцията и за сеизмични изследвания, както и при радиоразпръскване. Когато се използва за радиоразпръскване, проекцията дава възможност за директно насочване на антената, особено при Високочестотните (HF) комуникации. Операторът може да насочи антената, обикновено с електрически ротатор, просто като намери целта на картата и завърти антената на ъгъла, посочен в картата. Картата трябва да бъде центрирана, възможно най-близко до действителното местоположение на антената.”

За автора, това казва всичко! Това е реалната карта на нашия Свят.

Защо я използват за всякакви измервания на разстояния?

Тъй като тя е вярната карта и представя точно нашата Плоска Земя!

Авторът би предложил някои от най-използваните карти на Плоската Земя.

 

Карта на Света на Хамънд от Въздухоплавателната Ера – 1953 година:

 

image

image

 

Всички поддръжници на Хелиоцентричната идеологическо-психологическа нравствено-Душевна система, още от Древността до наши дни, са едновременно с това и Масони: Питагор, Коперник, Галилей и Нютон, както и съвременните астронавти Олдрин, Армстронг, Колинс и всички останали Съветски и Руски космонавти, Китайски тайконавти, та чак до директорите на НАСА, Роскосмос, ДЖАКСА, Китайското Национално Космическо Управление и така нататък, като изключение, разбира се, не прави и Мениджърът на Космическата програма „Аполо“Суверенен Върховен Генерален Инспектор 33-та степен Си. Фред Клайнкнехт:

imageimage

„Братско ръкостискане” на Суверенен Върховен Генерален Инспектор 33-та степен Си. Фред Клайнкнехт със Суверенен Върховен Генерален Инспектор 33-та степен Президент Роналд Рейгън. 

 

Но за този, който има очи, за да провиди Истината зад пелената от невежество, страх и умствено-наркотичен транс, става наистина интересно, когато започне да осъзнава, че Илюминатската войнстваща върхушка, поради несъмненото съществуване на Закона за правото на избор на Творецът-Творение, е длъжна да изложи на явен показ и на всеослушание своите знания и планове, но все пак достатъчно добре обвити в символизъм и алегория. Ако започнем да изследваме символите (логосите) на различните Илюминатски компании, ще открием Слънцепоклонически, Масонски, езически, Египетски, Фараонски и какви ли още не образни елементи, служещи за идентификация на принадлежността им към окултния мистицизъм на Древността. На много места, със сигурност, ще открием на явен показ, право в лицето, и Плоската Земя:

 

imageimage

 

Вляво: Първата версия на Флагът на ООН от Април 1945 година, на който виждаме правилно изобразената ПЛОСКА ЗЕМЯ.Вдясно: Приетият на 7-ми Декември 1946 година официален Флаг на ООН, където е завъртяна на 90° Западно.

 

Авторът предлага още три флага на Международни организации под шапката на ООН, от които е видно, че не е тайна за посветените Истината за Плоската Земя:

 

image

Флагът на Международната Морска Организация (IMO).

 

 

image

Флагът на Световната Метеорологична Организация (WMO).

 

 

image

Флагът на Международната Организация за Гражданска Авиация (ICAO).

 

Също така, не е тайна за интересуващия се от действителните събития, а не от дезинформацията по Ционистките масмултимедии, че Света се управлява по съвсем различен начин от описания в учебниците. С мистичните си и обвързващи до гроб, чрез смъртни заплахи ритуали, Тайните общества на Илюминатите, Масоните и техните слуги, свързват събратята си по Ложа с многократно по-силни връзки, отколкото са връзките с избирателите им или обещанията пред тях. Следващите линкове дават обща представа, служеща за доказателство, че всички известни политици и обществени фигури по Света и в България, без значение в кой „политико-икономически лагер” или „партия” се намират, са свързани навеки: Списък на Масоните 33-та степен, Списък на масоните в България (по Ложи)или Кои известни българи са масони?

 

Чрез Масонската нравствено-ценностно-Душевна подмяна, всички ние бяхме насилени да приемем за истина, без никакви доказателства, че Човекът е една съвсем случайна грешка в безспирния, безпричинен, безжизнен, безсъзнателен, бездуховен и безцелен космос, който може във всеки един момент да изтрие дори спомена за съществуването му. Чрез сатанинския Дарвинизъм, Масоните, проповядващи безнравствен Материализъм, НАСИЛИХА Човечеството да приеме за истина, без никакви доказателства, че е произлязло от неорганични съединения, благодарение на измислена и несъществуваща еволюционна поредица от невъобразимо малко вероятни случайни съвпадения, започваща от неживи химически субстанции и преминаваща през едноклетъчни, амеби, риби и гротескни „динозаври” до НЕСЪЩЕСТВУВАЛИ „маймуночовеци”. Този Световен Илюминатски заговор почти успя да убеди Човек, че единствената цел в живота му е да работи за банкерските династии, чийто роб е, и умирайки отива в нищото, откъдето безпричинно се е пръкнал. И всичката тази измама започва от лъжата за това, какво представлява нашия Дом – Земята.

 

Казвам, почти успя да убеди, тъй като никаква измама, колкото и голяма и всеобхватна да е тя, не може да направи от Човека вечен заключеник! Защото във всеки един от нас има частица от Творецът-Творение – Духът, обитаващ най-съкровената част на нашето Аз, едно малко гласче, което, ако се вслушаме, вечно ни нашепва:

 

„Ти си вечна, безсмъртна и безценна частица от Творецът-Творение, роден си отново на Плоската Земя, за да извървиш пътя, който, с помощта на своите Духовни учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, и си призван да твориш добро и да жадуваш Просветление и Освобождение...” 

 

СТАМАТ

МИР и ЛЮБОВ!

16-ти Януари 2016 година
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: Поезия
Прочетен: 92446
Постинги: 95
Коментари: 28
Гласове: 45
Архив