Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2017 22:17 - Истината за Плоската Земя и Освобождението на Човечеството, или Зететичните изследвания на СТАМАТ - Книгата на СТАМАТ
Автор: stamat2015 Категория: Поезия   
Прочетен: 1954 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.08.2017 13:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Самиздат

ВЕЧНА ИСТИНА 2015

 image

Стамен Георгиев

2010 – 2017 година

 
Истината за Плоската Земя

и

Освобождението на Човечеството,

или

Зететичните изследвания на

СТАМАТ

ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ В GOOGLE+ КЛИКНИ ВЪРХУ ЗАГЛАВИЕТО!

СВАЛИ НА PDF от DROPBOX!

 

СВАЛИ НА PDF от MEDIAFIRE!

image

In Veritate Victoria
(В Истината е Победата!)

СТАМАТ

http://stamat2015.blog.bg/

Stamen Georgiev

2010 – 2017 година

 

СЪДЪРЖАНИЕ:


ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА КНИГА В GOOGLE+

Встъпителни слова 

Уважаеми Читателю,

В ръцете си държите книга, която е първата по рода си в Българската литература, но не поради това, че темите присъстващи в нея са неизвестни или чужди на Българина, или поради това, че се говори за нови открития, а защото начинът, по който фактите, данните и доказателствата са изложени, а също така структурата на размислите, относно изследванията, както и разсъжденията, изводите и умозаключенията, до които еднозначно и недвусмислено се достига, като неизменно се следват законите на Логиката, изискват твърде безпристрастен и Освободен ум, широк и необременен Мироглед, неподправено чисто и искрено възторжено Сърце, възлюбила целия живот и всяка Твар Душа и извисен над дребнавата прагматичност и суетата на лъжовния социум Дух.

Не, тази книга не е някоя високопарна тренировка на университетската ученост и енциклопедичната назубреност, а тъкмо напротив. В нея няма да откриете почти нищо от онова, на което са Ви научили блюстителите на „Образователната система“ и което ежечасно, всеки ден и през всичките Ви години сте слушали по радиото, гледали сте по телевизията или сте чели в книги, вестници и списания. Но, въпреки това, ако се вгледате дълбоко, дълбоко, ама наистина много дълбоко в Душата си, Вие ще откриете всичките факти, знания и Истини, изложени на следващите страници.

Приятели неведнъж са казвали на автора, че повтаря многократно определен факт, умозаключение или Истина. Да, действително, в тази книга авторът се опитва да подчертава Правдините възможно най-ярко, без да достига до ненужна прекомерност, разбира се, тъй като това е единственият начин те да останат в ума на Читателя, но не да се разсеят като утринна мъгла след изгрев. Това, заистина, е правилният метод, защото Знанието оповестено тук има за цел да изтрие завинаги лъжите непрекъснато повтаряни през двадесет минути по всички Масонски радио-телевизионни и интернет базирани канали, както и в ПРЕСАТА, и в цялата уж научна литература в наши дни!!!

На следващите страници, авторът красноречиво ще докаже, че днешната „цивилизация“ се гради и се поддържа единствено и само от наглите лъжи, безсрамните измами, явната дезинформация, изкусната манипулация и изопачаване на данни и факти, или откровеното им измисляне, като във всичката тази нечовешка низост децата са индоктринирани още от първия си плач, чрез пропагандната машина на Масонските масмултимедии *[1] и „Образователната система“ – верни слуги, положили кръвна клетва пред Илюминатската клика. Е, как, тогава, можем да противостоим на въздесъщата лъжа, ако изречем Истината само веднъж??!!

И, естествено, в никакъв случай не трябва да се страхуваме, че нашите приятели, любими, родители или роднини ще ни сгълчат, укорят и порицаят, или дори напуснат или изгонят, заради изговарянето и разпространяването на явни Истини и неоспорими факти – крайната победа винаги ще е на наша страна, ако гледаме Правдата право в очите. Страхът е най-мощният съюзник на враговете на Човечеството, та когато го изгоним от Сърцата и Душите си, враговете ни ще изгубят властта си върху нас!

В този момент, авторът си припомни една от многобройните крилати фрази на Боб Марли. В нощта на 3-ти Декември 1976 година, два дни преди историческия концерт „Усмихни се, Ямайка“ (Smile Jamaica), Боб Марли и Дъ Уейлърс репетират в къщата му в Кингстън, когато наети от Войнстващия Елит терористи откриват стрелба срещу дома му. Един куршум одрасква гърдите на Марли, след което счупва костта на лявата му ръка и засяда в нея, жена му е простреляна в главата, а неговия мениджър в тялото. Въпреки „недвусмисления намек“, Боб Марли свири на концерта с превързана ръка, а пред изумените журналисти изрича следните безсмъртни слова:

„Хората, които се опитват да направят този Свят по-лош, не си вземат почивен ден. Как мога аз да си взема?“

В настоящата книга, авторът се стреми да възвърне искреността на Българския книжовен език, неговото многовековно животрептущо звънливо звучене, красотата на многообразието от словоформи и диалекти и прекрасността на дълбокомислената изразност, загубили се безвъзвратно в арогантната некултурност, дивашката вулгарност и безжизненото телефонно бръщолевене на ежедневното битувание. През последния четвърт век, заедно с демографския срив, изчезна и изящната словесност, както в общуването ни, така и в литературните напъни на старателно „поеврипейчените“ и „похамериканчени“ нашенски вестникарски Пишурковци. Авторът, обаче, от твърде отдавна има сериозни подозрения, които се потвърдиха през последната година, че граматиката на Индоевропейските езици е нарочно и целенасочено опорочавана из корен, не само по отношение на морфологията – в посока на опростяване, но и в ущърб на правописа. Занимаващите се с езикознание, са осведомени, че всички езици винаги са били насилствено и с последователна настойчивост променяни, но сякаш в Родната ни бу̀квеница тези промени бяха твърде много ускорени.

В течение на годините, авторът е приемал с твърде големи резерви правописните правила в Новобългарската сло̀вница и по-точно използването на главната буква, както при някои конкретни, така и при абстрактните съществителни имена. На следващите страници, определено не се спазват правописните норми за използването на главната буква при съществителните имена, тъй като се счита, че тези норми уронват престижа на Човешкото същество и принизяват, както Същността на Творецът-Творение, така и взаимовръзките на Всичко Съществуващо в Него. Без да се задълбаваме в ненужна конкретика, бихме предупредили Читателя, от тук нататък, да има предвид целенасочената употреба на главните букви при съществителните имена и задълбочено да вниква в смисъла им.

Авторът е напълно убеден, че ние живеем в последните години на тази цивилизация, не защото ще бъдем унищожени от измислена „термоядрена война“ или от „предизвикан тероризъм“, или от „извънземно нашествие“, които причини се явяват изфабрикувани психологически мероприятия на Властващата върхушка, провеждани от Тайните служби, посредством всяването на страхова психоза от масмултимедиите, но защото когнитивният дисонанс, предизвикан от узаконяването на културата на войната и насаждането на месоядството в Психиката и Душата на Човека, посредством умствения контрол, пророческото програмиране, пропагандата и индоктринирането в лъжовна ценностна система и Мироглед, чрез метода за злонамерено въздействие върху груповите поведенческите модели, направиха от „цивилизованото“ Човечество най-злия и демоничен вражалец срещу собствения му Създател.

Накрая, авторът още веднъж иска да подчертае, нека онези, които непрекъснато гледат телевизия, слушат радио и четат ПРЕСАТА, жадно поглъщайки нечовешката жестока вибрация на всяка инсценирана от Тайните служби кървава драма или инфантилно-пошлата просташка вибрация на поредния битов, сексуален или обществено-политически преднамерено режисиран скандал, още на момента да захвърлят тази книга! Нека не четат книгата, защото тя определено не е синхронична с излъчванията на тяхното Същество и няма да бъдат в състояние да разберат Знанието, изложено на следващите страници! Нека след това прекратят достъпа на телевизията, радиото и ПРЕСАТА до своите сетива и едва когато в продължение на месеци пречистят Съществото си от низките вибрации, да посегнат и разгърнат книгата, за да се докоснат до Истините в нея.

Авторът силно препоръчва книгата да бъде четена последователно, та да не се пропуска или предварява нищо, тъй като нейната структура е неразделна част от крайното й послание, и пожелава проникновено четене, което да изпълни заветната си цел – Пробуждане и Освобождение!

 

In Veritate Victoria (В Истината е Победата!)

СТАМАТ

 

МИР и ЛЮБОВ!

2-ри Юни 2017 година


[1]* С терминът „масмултимедии“ авторът определя всички ефирни, кабелни или базирани на интернет платформи радио-телевизионни и интерактивни канали, излъчващи информационни, образователни, научно-популярни, игрални, спортни, забавно-развлекателни, филмови и музикални програми, приемани от радио-телевизионни приемници или интернет устройства, като: компютри, смартфони и таблети, както и всички ежедневни и периодични печатни издания, наричани тук за краткост ПРЕСАТА, всичките собственост на властващата Илюминатска върхушка.

 image
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: История
Прочетен: 133434
Постинги: 98
Коментари: 28
Гласове: 46
Архив