Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2017 07:28 - Поробените народи - СТАМАТ
Автор: stamat2015 Категория: Поезия   
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.08.2017 13:12


 Действителният Свят, в който живеем и Истинският Аз

ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ В GOOGLE+ КЛИКНИ ВЪРХУ ЗАГЛАВИЕТО!

СВАЛИ НА PDF от DROPBOX!

 

СВАЛИ НА PDF от MEDIAFIRE!

 Глава Пета

Поробените народи.

„Ние учредихме единно сдружение на братя от всички части на Света... Но въпреки това, съществува едно друго невидимо такова, което трудно би се усетило и все пак то тегне върху ни. Откъде идва? Къде е? Никой не знае... или поне никой не казва. Това сдружение е тайна дори за нас – ветераните на Тайните Общества.“

Джузепе Мацини

След като в продължение на пет века земите, част от някога могъщото и през големи периоди от време независимо Царство България били владяни от Османската Империя, Световният Властващ Елит решил да сложи край на Високата Порта. Масонските Ложи начело с Джузепе Мацини, Джузепе Гарибалди и други подобни на тях, били натоварени с нелеката задача да направят „износ на революция“ в различните части на Империята.

Тук е мястото да изясним, значението и смисъла на понятието „революция“.  В наши дни думите „еволюция“, „инволюция“ и „революция“ се употребяват в почти всички езици, звучейки по подобен начин. Тези думи произлизат от латинския глагол „voluto“, който означава „търкалям (се), въртя (се), извъртам, превъртам“. Чрез прибавянето на представки се образуват нови думи, които добиват следните значения: „еволюция“ – „развитие, развой, движение напред“, „инволюция“ – „израждане, дегенерация, обратно развитие, обръщане навътре“ и „революция“ – „обикаляне (завъртане на тяло около централна ос вън от него), оборот, периодична смяна“.

В съвременният Масонски масмултимедиен политически речник думата „революция“ се използва в смисъл на „сваляне на установена политическа система и коренна промяна на статуквото“, като натрапеното послание в ума на обикновения Човек е, че революцията се извършва от широки обществени групи или прослойки, които обикновено не са свързани с предишното управление и че политическата сила, извършваща революцията, не само няма нищо общо с предишната политическа сила и системата, установена от нея, но в повечето случаи е с диаметрално противоположни политически възгледи. Тези твърдения са абсолютна лъжа, не само защото, без участието на крупните капитали, дадени от банк-гангстерските династии не е възможно закупуването на огромните количества оръжия, необходими за въоръжаване на цивилните, но и защото самите оръжейни концерни са собственост на Илюминатите и местоназначението на оръжейните пратки е много добре известно и предварително уговорено при сделките. Още повече, като се вземе предвид инфилтрираната агентурна мрежа на тайните служби във всички сфери на обществения живот и по всички етажи на властовата струтура е твърде наивно за сериозния изследовател да твърди, че каквото и да е дисидентство би могло да остане в тайна, а още по-минимална е възможността да остане в тайна сериозно натрупване на въоръжение в определена прослойка или група.

Казва ни се, от друга страна, че държавният преврат, или пуч, се различава от революцията по това, че представлява завземане на държавната власт по неконституционен път от участници в държавните структури, като понякога се извършва и чрез военен метеж. Истината е, че както войните и революциите, така и превратите и военните метежи са предварително планирани, подготвяни с десетилетия и осъществявани на практика в точно определен най-изгоден за придвижването напред на плана момент.

Ако разгледаме първата писмена употреба на думата „революция“ в политически смисъл ще открием, че тя е използвана по отношение изгонването на династията Стюарт при детронирането на Джеймс II-ри през 1688 година и предаването на властта в ръцете на Уилям и Мери. Авторът иска за пореден път да подчертае, че думите винаги имат явно и скрито, тоест окултно значение, като истинското послание се таи не в ежедневния смисъл на думата, а в нейното прикрито, фино-енергийно и езотерично тълкувание. Следователно, за да провидим истинския смисъл на дадена дума, задължително трябва да издирим първоначалното й значение, тъй като последващите й значения са разширителни и водят умишлено или не до забулване на същината й.

Като разгледа безпристрастно политическата ситуация в примера по-горе, изследващият ум ще достигне до извода, че всъщност никаква коренна промяна не е настъпила, тъй като властта е останала в ръцете на аристократичните династии, тоест променили са се само управляващите родове, но не и начина и структурата на властта. И така, изхождайки от значението, вложено при първоначалната употреба на думата „революция“, ние стигаме до умозаключението, че значението й всъщност е поредното завъртане на колелото и предаване на властта в подходящите ръце на сродни и дори в много случаи еднакви по убеждения и статукво лица или политически субекти, с цел заблуда на Човечеството, че се извършва коренна промяна.

Когато разглеждаме промените в резултат от непрекъснатата кървава поредица от братоубийствени революции в продължение на вече 330 години, както и безчетния брой войни в писаната история, ние неминуемо стигаме до заключението, че лицата във властта може и да се променят, термините, с които се назовават органите на властта може и да са други, методите, чрез които се постига подчинението на индивида пред властта може и да са различни, но силите, стоящи зад тази власт са неотменно единни и единосущни и нейната пирамидална йерархична структура за подчинение и заробване на Човека никога не се променя, но се заздравява в течение на времето. Ако сме честни пред съвестта си и сме се освободили от масмултимедийната пропаганда ще осъзнаем, че след всяка поредна революция Човечеството става все по-малко свободно, все по-зависимо и все по-поробено от Световната Господарска клика, наречена Илюминати.

От самото си начало, тази цивилизация се осъществява по един-единствен и неотменим начин, а именно, тя е триединство от еволюция – развитие, инволюция – израждане и деградация и революция – периодична смяна на различни лица вътре в един-единствен, постоянен и непроменлив модел.

Еволюцията се осъществява на ниво обществено развитие, като социумните модели се движат към укрупняване на взаимодействащите си структури в семейните, груповите и народностните взаимоотношения, при което все повече се загубват индивидуалните свободи и все повече нараства йерархичната обусловеност на отделните прослойки, довеждайки след себе си все по-голяма зависимост и подчиненост на личността.

Инволюцията, тоест израждането и деградацията се осъществява на нравствено и Душевно ниво, тъй като, бидейки все по-несвободна и подчинена, отделната личност постепенно загубва, както интерес, така и възможност за изживяване на нравствената чистота и извисяване на Духовните стремления, задоволявайки се само с екзистенциалното си оцеляване, чрез вграждане и приспособяване вътре в изкуствено установените социумни модели на поведение.

Революцията, а именно периодичните смени на различни фасади от един и същи модел, бива систематично прилагана от Властващият Елит, за да породи измамното усещане за промяна в посока обратна на еволюционната, тоест, за да създаде невярната представа в ума на Човеците, че пътят на цивилизацията е към все по-голямо освобождаване и извисяване на индивидуалната личност, а не какъвто всъщност е – път към нейното пълно поробване.

В Гърция, Сърбия, Румъния и България Илюминатите организирали национално-освободителни революционни движения, изградени на принципите и подчинени на Масонството, като по този начин те си поставили дългосрочната цел бъдещите „свободни“ демокрации непременно да са в лапите на посветени Масони. В официалната Българска историография е абсолютно забранено да се изследват корените на Масонството по нашите земи и целите, които преследват по скришен и подмолен начин в политиката и в обществения живот тайните му Ложи, но все пак...

Според становището на писателят Стилиян Чилингиров, изложено в публикациите му относно началото на Масонството в България, първият български Масон бил архимандрит Ефрем, а той бил посветен в град Кишинев през 1820 година в инсталираната от французи Ложа „Овидий”, в която бил посветен също и Александър Сергеевич Пушкин. Около 1830 година архимандрит Ефрем се опитал да инсталира Ложа в Русчук.

Първата смесена Масонска Ложа на Балканите е инсталирана в Белград през 1847 година, подчинена е на „Великата национална Ложа на Париж“, нарича се „Али Коч“, по името на първия Турски Масон и има филиали в Русе, Видин, Свищов, Ниш, Варна и Никопол. Българите, посветени в нея, са: Иван Ангелов Кулин, Петър Ранов, св. Панталеймон, Иван Касабов, Павел Тодоров, Стефан Генчев и Петър Оджаков.

През 1856 година в Букурещ, била инсталирана първата Румънска Ложа „Дунавска звезда“ с редовен патент на „Великия Ориент на Франция“, а неин Първомайстор бил изтъкнатият държавник Йон Братиану, който бил посветен в Париж.

През 1865 година, турският губернатор Пазвантоглу и френският консул Кличиян, заедно с други турски реформатори инсталират Масонска Ложа във Видин, в която не били посветени Българи. Те, обаче, назначават Българи, членуващи в смесени Ложи, на административни и църковни длъжности в различни общини, като за прикритие на дейността им служат нарочно създадените за целта смесени общества, печатни издания, дружества, читалища, училища и лицеи – Галата Сарай, например.

Такива смесените общества се създават в Цариград, Букурещ, Русе, Свищов, Шумен, Белград, Галац и Браила. Масонски общества са: „Тайната дружина на верните приятели” на Раковски, „Добродетелната дружина“ на Евлоги и Христо Георгиеви, „Българско общество“ – инсталирана през 1868 година в Букурещ от Иван Касабов, „Млада България“инсталирана в Букурещ през 1869 година от Иван Касабов, Димитър Ценович, Киряк Цанков, Иван Кършовски, „Българското книжовно дружество“, читалище „Братска любов”, читалище „Зора” в Русе, читалище „Селски труд” в Бяла черква, комитетът „Каран” в Червена вода, „Таен централен български комитет“ – инсталиран през 1866 година в Букурещ от Иван Касабов, Търновското читалище, „Македонска българска дружина“, читалищата в Свищов, Шумен, Лом, Варна и така нататък.

През 60-те и 70-те години на ХІХ-ти век, Масонът Мидхат паша, син на кадията Мехмед Ешреф, родом от Русчук, който бил прекарал детството си в Цариград, Видин и Ловеч, оказал огромно влияние за разпространението на Масонството в България. Той бил назначен за Велик везир от султан Абдул Азис, но после бил понижен до Министър на Правосъдието и Председател на Държавния съвет. Мидхат паша явно застъпвал пред султана възгледа в Империята да бъде установено конституционно управление по Западен модел, като потайно и скришом усърдно работел за установяването на Единно Световно Масонско господство. Едно от най-тъмните деяния на Мидхат паша, извършено с „неоценимата“ помощ на шпионина-предател Денкооглу, било заповедта „гяурите собственоръчно да разрушат“ древните крепости Марцианопол, Плиска и Преслав, които дотогава гордо извисявали белокаменна снага, та камъните да послужат за строежа на железопътната линия Русчук–Варна, открита през 1866 година. Ако Илюминатските господари на българомразеца Мидхат паша не му бяха заповядали да събори Старобългарските столнини, то ние и до ден днешен щяхме да се дивим на древната им красота!!!

През 1864 година, Масонът Мидхат паша бил назначен за пръв управител на Туна вилает, който обхващал земите от Ниш до устието на Дунав, като включвал и София, но имал за административен център град Русчук. Там били установени консулите на Англия, Франция, Австро-Унгария, Италия и почетните консули на Белгия, Холандия, Германия, Гърция и Испания, всички от които били Масони.

По това време започнало изпращането на будни Българчета в Европейските Масонски училища, както и в Лицея в Цариград, където всички преподаватели били Масони. В едно писмо от 6-ти Август 1870 година, Ангел Кънчев пише на Никола Обретенов:

„Много добре ще сториш да ми напишеш, ако искаш, в кратко, нещо за Програмата на Лицея, а особено туй, което следва ти миналата година там.”

Лицеят, за който се говори в писмото, е този на Мидхат паша в Галата Сарай, Цариград, открит през 1869 година. За него се пише и в писмата на държавния служител, Масонът Хаджи Иванчо хаджи Пенчович до Русенската община, където се казва, че били избрани четирима отлични ученика Русчуклии и изпратени да учат там на държавни разноски: „Голяма привилегия за Русчук е това благоволение” – пише Хаджи Пенчович, тъй като общо за Българските земи учениците били десет на брой.

През втората половина на XIX век голяма част от Българската будна интелигенция била посветена в Масонство в Ложите в странство.

Иван Ведър, с рождено име Данаил Николов, известен още с псевдонимите Яни Ингилиз, Михо Ингилизинът, Ованес Ефенди и Денкооглу, и близък съратник и авер на Мидхат паша, бил посветен в „Ориенталска ложа“ №687 в Цариград на 12-ти Декември 1863 година, а по-късно бил издигнат до най-високата 33-та степен. Той бил агент на тайните служби на Турция, Англия и Америка и имал за задача да шпионира Българските и Румънските революционери и да ги вербува за каузата на Масонството. След Освобождението, в Русе, през 1880 година, той инсталира първата явна Масонска Ложа в България, „Etoile des Balkans“„Балканска звезда“ №134, където членувал и княз Александър Батенберг. Синът на Иван Ведър, Димитър, бил издигнат до 30-та степен в „Масонската Ложа на Англия“. Той инсталирал и бил Майстор на „Великата Масонска Ложа на България“ през 1914/1918 година. Внукът на Иван Ведър – Проф.  Йордан Ведър, и до сега е доайен на Българското Масонство.

Ето, някои по-известни Възрожденци-Масони: Ангел Кънчев бил посветен в Масонство в Букурещ през 1864 година, Константин Стоилов бил посветен в Ложата „Аполо“ в Лайпциг на 14-ти Септември 1867 година, Константин Величков бил посветен в Париж на 21-ви Февруари 1884 година, а Алеко Константинов бил посветен в Одеса през 1885 година.

През 1861 година, в Цариград, Георги Стойков Раковски, заедно със Стоил Попов и Йосив Дайнелов, инсталирали първата Българска Масонска Ложа, по модела на Ложата на „Карбонарите“„Тайната дружина на верните приятели“. Раковски бил вече посветен в Гръцката, Белградската и Букурещката Ложи. Други членове са Димитър Гешоглу, Стефан Илич, Марко Балабанов, Д-р Стамболски, Хаджи Иванчо хаджи Пенчович, Киро Попов и други.

Васил Левски имал връзки с двама Масони от „Тайната дружина” – Христо Буйнов и Стоил Попов, които го посветили в Масонството през лятото на 1861 година. Точно за това време Левски многократно говори в писмата си, като за начало на „съпричастността му към народните дела” и че се е клел. Потвърждение за Масонската завера намираме в  едно писмо на Д-р Стамболски, където четем:

„Тук, в кантората на Кира Попова, който беше уведомен от Илича за дохождането на Левски и гостуването му в къщата на х. Иванча на остров Халки, Киро си прехапа устните и се чудеше на смелостта и куража на гостенина, така и на гостоприемеца. Троицата се съгласиха да посъберат малко пари и от находящите се сега останали в Цариград верни приятели на тайната дружинка, за да ги занесе Илич на утрото в понеделник и ги предаде на Левски, тъй като във вторник последният трябваше да отпътува с парахода за Бургас.“

След 1989-та година, много от журналистите в България бяха посветени в Масонство и започнаха да го прославят навеки и да го пропагандират навред, като например небезизвестните напоследък Мартин Карбовски – заклет ненавистник на веганите и вегетарианците, отявлен ксенофоб и блюдолизец на слугите на войнстващата Криптокрация или Стойчо Керев – изживяващо се като духовно издигнато Масонско мекере. Въпреки че, официалната историография оглушително мълчи по отношение на Масонството, то Българските Масони, в голямата си част, не отбягват темата за Левски, като в последните години дори се направиха телевизионни предавания, като МАСОНСТВОТО В БЪЛГАРИЯ част 1, които уверено го поставят в техните редици. От друга страна, всеки, който е наясно с Илюминатската символика, веднага би я разпознал, гледайки Паметникът на Васил Левски в София: египетски обелиск, разположен в центъра на кръг, както обелиска на площад „Свети Петър“ във Ватикана, с пресечена пирамида в горната част, висок точно 13 метра, охраняван от грифони и инкрустиран с биволски черепи, около които се извиват змии.

Свободните учени изследващи безпристрастно историята знаят, че Легията на Раковски, посветен в Масонство от самия Джузепе Мацини, е Масонска Ложа, на която Майстор на стол е Раковски, а секретар Васил Левски. Левски взема за пример Джузепе Гарибалди, който бил иницииран в Масонството през 1844 година в Ложата „L"Asil de la Vertud“ в Монтевидео, Уругвай, а по-късно бил издигнат в 33-та степен Велик Майстор на Ложата „Велик Ориент на Италия“. Васил Левски се учил от най-образованите ни революционери, като Масона Иван Касабов, инсталирал „Тайния централен български комитет“ в Букурещ, работил успешно в периода 1866-68 година.

 image

Джузепе Мацини (Giuseppe Mazzini) бил наставникът на Джузепе Гарибалди, както и духовен баща на всички революционери, преминали през Легията на Раковски, като дори бил „идол“ за Левски, служещ за възхищение и пример. Мацини определя своята тайна дейност, като „апостолска мисия“, с цел създаването на Съединени Европейски Щати, а по-късно и на Единно Световно Управление. Точно тази терминология за „апостолската мисия“ възприема и „Млада България“, където Левски заема сана „Главен апостол“.

Бащата на Мацини бил университетски професор и Якобинец (Якобинците са Масонско-Илюминатска Ложа), което осигурява на Мацини възможността още в съвсем млада възраст да бъде иницииран в редица тайни общества в Европа. Още като студент, през 1833 година, той бил посветен и издигнат в 33-та степен на Стария и Приет Шотландски Ритуал и оглавява Върховния съвет на Италия. Посветен бил също и в Древния и Примитивен Ритуал на Мемфис-Мизраим. По това време, Върховните съвети на 33-тата степен на Масонството в Англия и Германия се оглавявали съответно от Лорд Палмерстън и Ото фон Бисмарк.

Илюминатите внедрили Мацини в тайната мрежа на „Карбонарите“, чието мото още от 1818 година било: „Нашата крайна цел е тази на Волтер и на Френската революция – пълното унищожаване на Католицизма и в края на краищата на цялото Християнство.“ Той реформирал „Карбонарите“ в Масонска общност от отделни Ложи под ръководството на Велика Ложа, която оглавил. През 1831 година Мацини инсталирал революционната Масонска Ложа „Млада Италия“ (La Giovine Italia), с цел свалянето на монархията и Папата и чийто най-известен член бил Джузепе Гарибалди.

Впоследствие, господарите на Мацини му наредили да създаде подобни революционни Масонски Ложи навсякъде из Европа, като по такъв начин „Млада Италия“ останала завинаги свързана с всички революционни групи из Европа: „Млада Европа“ била инсталирана през 1835 година и представлява интернационална Масонска Ложа, впоследствие били инсталирани Масонските Ложи „Млада Германия“ (Junges Deutschland), „Млада Полша“ (Młoda Polska), Младотурската Ложа, „Млада Швейцария“ и естествено „Млада България“.

Масонската тайна революционна организация „Млада България“ била инсталирана в Букурещ, през есента на 1869 година, по образ и подобие на италианските „Карбонари“. За нейно прикритие послужили читалището „Братска любов“ и „Българското книжовно дружество“ в Браила, което по-късно било преименувано в „Българска академия на науките“. Членовете на Революционните комитетите в Букурещ, Браила, Гюргево, Одеса, Белград, Цариград, Русе, Свищов, Търново, Варна, Пловдив, Плевен и основателите на тамошните читалища също били посветени Масони.

Колкото и Интернационалните Масонски масмултимедии да украсяват образа и да крият същиската личност на Мацини, за да бъде почитан като патриот в Италия и да бъде смятан за поборник за Човешки правдини по Света, историческата истина е съвсем различна! За да постигне Европейския революционен процес своите цели, а именно привидното „сваляне“ от власт на аристократичните родове и установяването на „независими“ демократични управления от „избирани от народа“ „обикновени хора“, като по този начин бъде излъгано за пореден път Човечеството, че в Света настъпва „Свобода, Равенство, Братство“ и промяна към по-добър живот, то за разпалването на тези пан-Европейски революции са необходими огромни парични средства. И въпреки че, в действителност, Илюминатските мега-банкери създават парите, естествено, никой от тях не би се разделил с богатствата си, за да финансира „износа на революции“. Великата идея, която ги осенила е в действие и до днес, а за реализирането на хитроумния ход, послужил Масона Мацини, като лично създал и организирал тайната мрежа на Международните престъпни синдикати, позната най-общо под наименуванието МАФИА.

През 1860 година, Джузепе Мацини основал организация, наречена „Облоника“ (Oblonica), име произлизащо от латинската дума obelus, което означава: „замахвам с шиш (кама). В тази група, той създадал вътрешен кръг, наречен МАФИА. Предисторията е следната, преди около десет века, след като Норманите изгонили Арабите от Сицилия, те установили феодална система там. За опазване имотите на всеки феодал се подбирали надзиратели измежду средите на известните и кръвожадни престъпници, които уреждали разногласията и битките между бароните. Макар че, феодалните привилегии били премахнати през 1812 година, надзирателите запазили контрола върху земята, посредством лизингови договори. На тази банда престъпници Мацини дал името „мафиози“ (Mafiosi) и им разрешил да извършат кражби, палежи и убийства. С началото на Италианската имиграция през 1890 година МАФИА се преселила в Америка.

Джон Даниел в книгата си „Блудницата и Звярът“ пише, че когато Италианските революционери се нуждаели от пари те: „се издържали от банкови обири (имат се предвид малки частни банки – Бел. прев.), грабежи или подпалване на фабрики, ако не се платят парите за защита и отвличания, с цел откуп. През цяла Италия се разпространила мълвата, че „Mazzini autorizza furti, incendi e avvelenamenti“, което означава „Мацини разрешава кражба, пожари и отравяния“, а тази фраза била съкратена до акронима: M.A.F.I.A. Така Организираната престъпност била родена.“

Естествено, заедно с „износа на революции“ из цяла Европа, била изнесена, както структурата, така и методите на МАФИА, които в днешно време са се усъвършенствали твърде много. Българските земи в никакъв случай не останали по-назад от напредничавостта на Европейците и както по времето на Освобождението от Османско иго, така и по времето на „шумкарските“ партизански отряди на Коминтерна, повсеместна практика на чети и отряди било подпалването на фабрики и дюкяни, отвличанията за откуп и ограбването, не само на заможните Българи, но и на обикновените селяни, пасящи свои стада, работещи в свои мандри – любими места за нападения, или скътали в дома си малко „бели пари за черни дни“.

 image

От 60-те години на ХІХ-ти век, Мацини работил в тясно сътрудничество с Бригаден Генерал Албърт Пайк (Albert Pike) от Конфедерацията и от Съединените щати, небезизвестният основател на Ку-Клукс-Клан – братството на расистките терористични кланове на Белите супрамацисти, по изработването на общ високостепенен ритуал в Масонството. Най-ясно бихме видяли личността на Генерал Пайк в кореспонденция му с Мацини и в речите му, в които той излага Луциферианските си възгледи. В реч, произнесена във Франция през 1889 година, той казва:

 „Това, което трябва да кажем на събралите се е, че се прекланяме пред Бог, но това е този Бог, който Човек обожава без суеверие.... Масонската религия трябва да бъде, за всички нас от най-високите степени, отстоявана в чистотата на Луциферианската Доктрина. Ако Луцифер не бе Бог, щеше ли Адонай (Богът на Християните), чиито дела доказват неговата жестокост, коварство и омраза към Човека, варварство и отвращение от науката, щеше ли Адонай и свещениците му да го клеветят?

Да, Луцифер е Бог и, за съжаление, Адонай също е Бог. Защото, вечен закон е, че светлината не може да съществува без сянката, красотата без грозотата и бялото без черно, тъй като Абсолютът единствено може да съществува като два Бога.... Следователно, Доктрината на Сатанизма е ерес, но истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер, като равен на Адонай, но Луцифер – Богът на Светлината и Богът на Доброто, се бори на страната на Човечеството срещу Адонай – Богът на мрака и злото.“

Да, заистина, тук Генерал Албърт Пайк синтезира най-точно и красноречиво, каква е истинската природа на Световното Масонство днес, а именно това е Луцифериански религиозен култ, неотклонно следващ традициите на Теософското общество на Елена Блаватска, Рудолф Щайнер, Хенри Олкът и основано върху Слънцепоклонничеството, Кабаллизма и Древните Мистерии.

На 20-ти Септември 1870 година новият Ритуал, под името „Орден на Новия и Реформиран Ритуал на Паладините“, бил инсталиран и конституцията му била подписана от Мацини и Пайк, които поделили управлението по следния начин: Пайк поел властовата структура на догматиката в Масонството и приел титлата „Върховен Понтиф (Жрец) на Вселенското Масонство”, а Мацини поел изпълнителната власт и приел титлата „Суверенен Глава по Политическата Дейност”.

Когато Васил Левски бил посветен в Масонство, той, съвсем естествено, никак не бил наясно в какво се състои цялото това скришно мероприятие. Съвременникът трябва да разбере, че през ХІХ-ти век, както до преди петнадесетина години, тоест преди Ерата на интернета, информацията и знанието били мощни оръжия, държани настрана от обикновения Човек, като че не стигало, че огромната част от Човечеството било неграмотно, но дори и някой да знаел четмо и писмо, източникът му на писано слово бил твърде, твърде оскъден – може би една или две книги. Случващото се в наше време, пък е тъкмо обратното: повсеместната грамотност се компенсира с тотална дезинформация и манипулация, както на писаното слово, така и на другите източници за информация, наред разбира се с индоктринацията от младенческа възраст във фалшиви модели на поведение и в лъжовна парадигма на заобикалящата ни Действителност. Следователно, никой няма правото да става съдник на историческите лица, за които се говори тук, по времето, когато те биват инициирани в дадена Масонска Ложа, тъй като е невъзможно да имат ясна представа, каква е нейната същност. Това е така до момента, в който определената личност, дали поради опита, придобит от функционирането на тайното мероприятие или от пряк досег с документи, или от трети лица, разбере истинските цели и намеренията на Висшата заговорническа клика на Илюминатите. Тогава, пред Човека станал жертва на тайните пъклени кроежи се отварят два пътя: единят път е той да си затвори очите, сърцето и Душата и да се превърне от неволен в ясно осъзнаващ съучастник на демоничните люде, чиято цел е да поробват и грабят своите ближни и да понесе след това всичките последствия на този Свят и в Трансцендента, а вторият е да се отрече от лъжите и да следва собствен правилен път.

Когато разбрал, че Масонството е таен международен заговор, целящ Единно Световно Господство и се ръководи от чужденци, включително и от Турци, Васил Левски се отдръпнал и твърдо решил да изгради своя тайна мрежа. За няколко години той успял да изгради нова, независима от чуждите Ложи и напълно Българска Вътрешна революционна организация (ВРО), която имала отделна и самостоятелна мрежа. Това, естествено, не било в плановете на Илюминатския Елит и начаса било наредено, както Левски, така и цялата тайна мрежа да бъдат ликвидирани, като архивите й бъдат откраднати.

След гнусното предателство и обесването на Левски и след убийството на Христо Ботев, потресени и разбрали действителната същност на тайните Масонски комитети, техните истински честни и благородни последователи излизат от революционната борба и оттогава насетне тя се ръководи единствено и само от Масони, защитаващи чуждата политика и изпълняващи заповедите на Интернационалните заговорници. В „свободна“ България това положение в обществения живот и политиката не се е променило и до днес.

В Русенската Масонска Ложа членували:  Мидхат паша, Никола Обретенов, Тодорка Обретенова, позната ни като баба Тонка, майката на Никола Обретенов, която се занимавала с черна магия, Иван Ведър, Захари Стоянов, по-късно посветен и в Ложата „Великият Изток на Португалия“, Тома Кърджиев, Иларион Драгостинов, Ради Иванов, Олимпий Панов, Георги Икономов и Пенчо Черковски. Най-черната личност за Българската история в този списък, освен Денкооглу, е Никола Обретенов, когото очевидци разпознават, като убиецът на Христо Ботев и който с парите от това мерзко дело си построява къща на два ката след Освобождението.

image 

Христо Ботев с Никола Славков и Иван Драсов в Румъния през 1875 година, с Масонските символи: череп, кости и саби.

Според свидетелството на писателя Змей Горянин – псевдоним на Светлозар Димитров, което допълнително се потвърждава и от разследванията на редица необременени историци, като Проф. Стефан Влахов-Мицов, например, убийството на Христо Ботев е дело на няколко заговорници от Масоните в неговата чета – Никола Обретенов, военния ръководител Никола Войновски, а може би и други. Около 1930 година официална група от български учени и интелектуалци била изпратена по следите на Ботевата чета, за да дири нови и неизвестни дотогава сведения за участта на Войводата и четата. Във Врачанския Балкан групата се натъкнала на възрастен овчар, с когото провели дълъг разговор. От него станало ясно, че този овчар в младостта си бил свидетел на трагичните събития и разказал за разправия, разиграла се между Ботев, Обретенов и Войновски, на която или той бил пряк свидетел, или узнал за нея от някой от разпръсналите се вече четници. На зададения му въпрос: „Кой уби Ботев?“, овчарят незабавно уверено отговорил: „Па он го уби, поразеникът!“, като ставало дума за Никола Обретенов, сина на баба Тонка.

Според съвременните честни историци, Масоните-заговорници убиват Ботев с два изсрела – единият от разстояние, най-вероятно на Войновски или на негов подчинен, който го ранява под дясната вежда, а вторият е „контролен изстрел“ в сърцето, произведен от Обретанов. Според К. Илиев убийството на Ботев, както и убийствата на Стефан Караджа и Ангел Кънчев имат ритуален характер и са ползвани в сатанински ритуал, тъй като главите и на тримата са отсечени.

На 21-ви Февруари 1879 година в Русе, със съгласието на „Великия Ориент на Португалия“, Иван Ведър инсталира Ложата „Балканска Звезда” сановниците, на която преди това били посветени в Ложата „Хелиополис” в Букурещ, която пък от своя страна била в състава на „Великия Ориент на Франция“. Дейността на Масонските Ложи в България се засилва най-вече след отстраняването на Левски, Кънчев и Ботев и след разбиването на Вътрешната революционна организация, като от тогава до сега всички инсталирани Ложи в България са на чуждо подчинение и имат за основна цел да  прокарват в коридорите на властта инструкциите, законите и идеите на интернационалната Криптокрация.

Веднага след Освобождението от Турско иго, будните възрожденци и революционери-масони решили, че щом бил подписан мирен договор и било заявено от Великите сили, че България е „свободна“, то ние, като народ, имаме правото да си възвърнем на престола древните Български царски и болярски родове, които били добре известни и имали достатъчно добро представителство. Била сформирана депутация от знатни, известни и заможни Българи, които посетили големите столнини в Европа, за да представят родните кандидатури за наш Български Цар и да ходатайстват за тях. Скоро, обаче, депутацията била срамно напъдена от всяка Европейска столнина и се завърнала у дома с наведена глава!!! Оказало се, че дори най-интелигентните и най-будните наши възрожденци и революционери-масони нямали абсолютно никаква представа кои и как управляват Света и какво означава „свободна държава“!

Всички Правителства, назначени от Монарсите в Европа, се изсмяли в лицето на депутацията и я нагонили да си ходи вкъщи, защото нито една Европейска владетелска династия, включително и Романови, нямала никакво намерение да връща на престола свалените преди петстотин години древни Български владетелски родове, тъй като всяка една от тях имала свои планова как да се разпорежда със „свободните“ Български земи, изгубени от Високата порта по време на войната. Дори най-интелигентните и най-будните наши възрожденци и революционери-масони били твърде глупави, ама наистина много глупави, защото не знаели, че войните се водят, за да бъде поробен даден народ или държава, а не за да бъде „освободен“ народа или държавата! Целият този мрачен „следосвобожденски“ епизод от нашата история е най-срамно потулен от Масонските историци и не присъства в нито един учебник по история, тъй като веднага ще предизвика справедливия въпрос:

„Защо добре известните наследници на древните Български владетелски родове никога не са заемали престола на Третата Българска Държава?!“

Отговорът на този въпрос ще стресне твърде много Българите, но ако те проявят здрав разум и започнат да мислят логически, ще стигнат до правилното умозаключение, а то е, че след падането на Видинското царство през 1396 година (според други изследвания годината е 1422-ра), ние никога повече не сме имали свободна и независима държава!!!

След като Илюминатската върхушка, посредством дванадесетата Руско-Турска война от 1877-1878 година, преразпределила Българските земи в сферата на влияние на Западните монархии, на престола на новото Княжество веднага бил поставен Княз, който едновременно е сроден с Романови, както и с Британската монархия. Когато, пък, на този „наш“ монарх му хрумнало, че може да води своя политика в ущърб на поставилите го на трона монархически династии, той бива свален и заменен с много по-близък и послушен родственик – същински Сакс-Кобург-Гота.

Корпорацията „България“ до 9-ти Септември 1944 година бе част от мега-корпорацията „Короната“, която бе поверила управлението й на едно от колената на древния Илюминатски род Сакс-Кобург-Гота, чиито потомци носят Британската корона и днес. След като Криптокрацията отново преразпредели сферите на влияние на различните свои династии, то Българските земи попаднали на разположение на Комунистическия блок, воден от Съюза на Съветските Социалистически Републики, който разположи военни сили и ни окупира. Тогава Акционерно дружество „България“ преминало в ръцете на корпорацията „Коминтерн“ или „Комунистическия Интернационал“, което е Световно мащабно военно-политико-икономическо и психологическо предприятие на Илюминатските банк-гангстерски династии Шиф, Морган, Рокфелер и Карнеги.

image„Възхитеее-н съм!“

Тази карикатура на Робърт Майнър (Robert Berkeley „Bob“ Minor) се появила на страниците на притежавания от Джоузеф Пулицър всекидневник „Сейнт Луис Пост-диспеч“ през далечната 1911 година. На нея са изобразени Карл Маркс, заобиколен от ентусиазираните финансисти от Уолстрийт: Джон П. Морган и неговият партньор – Джордж Пъркинс, Джон Райън от Нешънъл Сити Банк, Джон Рокфелер и Андрю Карнеги, а непосредствено зад Карл Маркс е Теди Рузвелт – лидер на Прогресивната партия. За никой свободно мислещ и логически разсъждаващ Човек, дори преди повече от сто години, не би могло да бъде тайна, че Илюминатската клика, представена от банк-ганстерските династии са основоположниците и финансовите поддръжници на Световния Комунизъм, Дарвинизъм и Атеистичен-Материализъм!

При новото прегрупиране на Световната политическа сцена през последните двадесет и осем години икономиката на Корпорация „България“ попадна под разпореждането на Международния Валутен Фонд, който е частна банка, създадена заедно с друга частна банка – Световната Банка, според Бретън-Уудското споразумение от 1944 година, от същите банк-гангстерски династии, основали Американския частен Федерален Резерв. МВФ и Световната банка са основани, за да се разпореждат с банкрутирали икономики и основната им задача е да измъкнат и последните останали богатства от определена държава, а останалите работещи предприятия да бъдат изкупени на безценица от крупния Капитал. В момента, командването на Въоръжените сили на „България“ АД е подчинено на НАТО, тоест на градът-държава Федерален Окръг Колумбия, Вашингтон, откъдето се ръководят военните сили на Империята на Трите Града. Илюминатската върхушка спуска своите заповеди и решения относно съдбините на Акционерно дружество „България“ надолу по Масонската йерархическа стълбица от Ложите в ООН през Ложите в Европейския съюз към Ложите в Народното събрание, където братята-масони ги изпълняват безпрекословно.

Ето, цялата истина, кои и как управляват Света и тази истина в никакъв случай не би могла да бъде известна през ХІХ-ти век на честните, отрудени, бедни, многодетни или сиротни наши възрожденски Родолюбци-герои, наизлезли по Балкана и по Странство, за да правят чети, да дигат бунт, да пролеят кръвта си и да пожертват живота си пред олтара на Българската Свобода, та да спасят Отечеството от Османския поробител!!! Уви, те не биха могли дори да предположат, че тяхното самопожертвувание ще проправи пътя на новия Български поробител – Масонската атеистично-материалистическа поквара, посята навред по Татковината от нашия „освободител“ – Западната цивилизация! Но честните, родолюбиви и Боголюбиви, смели и дръзки въстаници срещу петвековната робия не биха могли да знаят за мерзкия план на Илюминатските заговорници да използват тяхната Висша саможертва, за да заробят наново Блъгария. НА ТЕЗИ ГЕРОИ, ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИЧАВИЯ ИМ ПОДВИГ И ВИСШ ПАТРИОТИЗЪМ!!!

Но, на онези, подчинили Душите си на своите Масонски командири, господари и суверени и предавали и продавали, както тогава, така и сега, Българския народ, Българската земя и Българския Дух в ръце чужди, мръсни и кървави на бездушни, бездуховни, безродни, безчовечни и безбожни завоеватели – ВЕЧЕН СРАМ И ДОВЕЧЕН ПОЗОР, ТЕЖКА КЛЕТВА НЕКА ПАДНЕ ВЪРХУ ТЕХНИТЕ РОДОВЕ, ЗА ДА НЕ ПОЗНАЕ НИКОЙ ОТ ТЯХ НИКОГА ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВТА ПРАВДИВА И БОЖЕСТВЕНА!!!

 СЛЕДВА

   


Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: Поезия
Прочетен: 92446
Постинги: 95
Коментари: 28
Гласове: 45
Архив