Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2017 07:20 - Действителният Свят – Империята на Трите Града - СТАМАТ - ЧАСТ ВТОРА
Автор: stamat2015 Категория: Поезия   
Прочетен: 334 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.08.2017 13:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Действителният Свят, в който живеем и Истинският Аз

ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ В GOOGLE+ КЛИКНИ ВЪРХУ ЗАГЛАВИЕТО!

СВАЛИ НА PDF от DROPBOX!

 

СВАЛИ НА PDF от MEDIAFIRE!

image

Яшода и Бог Кришна или Хари преди 5200 години, Богиня Изида и Бог Хор или Хорус преди 4000 години и Дева Мария и Бог Христос или Крища преди 2000 години.

 

Богът-Слънце Амон-Ра, посяващ Плоската Земята или в друг аспект Бог Озирис – Владетелят на отвъдното, оплодяващ Майката Природа Изида , за да сътворят Бог Хор или Бог Христос – Спасителя-Слънце, който „ще ни дари вечен живот“, са обожавани под една или друга форма навсякъде в древния Свят, което достига и до днес. Обожанието на Бог Амон-Ра, бидейки Трансцендентален спрямо другите Богове – създател сам на себе си и Цар на Боговете, далеч надхвърлило Египет. Бог Амон-Ра бил почитан, както свидетелстват древногръцките историографи в Либия и Нубия, при Древните Гърци като Зевс Амон, а при Римляните като Зеус-Патер (Zeus-Pater) или Зевс, Нашият Баща, което име се превърнало в Юпитер (Jupiter). Латинската дума за Бог Deus (Деус), произлиза от неправилно и изопачено произношение на Древногръцката дума ЗеусZeus.

В българският език добилото гражданственост име на Египетския Бог е „Амон“, което на иврит в Библията се изписва с алеф-мем-нун софит – אמן и тъй като съгласната מ се произнася сричково като „ме“, ми“, мо“ или „му“, то и думата може да бъде произнесена като Амен, както се произнася на Английски език, Амин, Амон или Амун, в каквито форми всъщност е известно името на други езици. В съвремието думите „Амен“ или „Амин“ са най-често използваните думи в Авраамичните религии, като на всички езици Християни, Мюсюлмани („Амин“ на арабски: آمين‎‎) и Юдеи завършват всяка молитва с тях. По цял Свят, без дори да осъзнават какво изговарят, тези Човеци обожават и произнасят молитва в името на Бог Амон-Ра.

„Светите отци“ много успешно са заблудили вярващите, че думата „Амен“ на старобългарски или „Амин“ на съвременен български език означава „да, наистина“ или „да бъде“. Нищо не може да бъде по-далече от Истината от това твърдение!

Нека да прочетем как е описан Бог Амон в официалния сайт на Египетското министерство на туризма:

„Не е известно нито едно от приписваните качествата на Амин (тук и навсякъде в текста, Богът е наричан с английската дума за „Амин“ – ‘Amen’ – Бел. прев.) в Старото царство, но, ако приемем значението „скрит“, което обикновено се дава на името му, трябва да направим заключението, че той е олицетворение на скритата и неизвестна Съзидателна сила, която била асоциирана с Първичната бездна, Боговете по време на Сътворението на Света и всичко свързано с това. Думата или коренът „амин“, със сигурност означава „това, което е скрито“, „това, което не се вижда“, „това, което не може да се види“ и други подобни и този факт се доказва от десетки примери, които могат да бъдат събрани от текстове от всички исторически периоди. В химни към Амин ние често четем, че той е „скрит за децата си“ и „скрит за боговете и човеците“ и често е заявявано, че тези изрази се отнасят само до „скриването“, т.е. залязването на Слънцето всяка вечер и че те трябва да бъдат разбирани единствено във физически смисъл и не значат нищо повече освен изчезването на Бог Амин от очите на човеците в края на деня. Обаче, казва се, че не само самият Бог е „скрит“, но името му също е „скрито“, а за формата му, или за подобието му, се казва, че са „неизвестни“. Тези твърдения показват, че думата „скрит“, когато се отнася до Амин, Великият Бог, има отношение към нещо повече от „Слънцето, което е изчезнало зад хоризонта“ и че това свидетелства за Бог, който не може да бъде видян с очите на смъртните и който е невидим, както и непроницаем, както за Боговете, така и за Човеците.“

Авторът, бе твърде изумен, когато намери гореизложеното езотерично знание на показ в официален Правителствен сайт, но както ще видим по-нататък този метод е част от Трансценденталната Игра на Творецът-Творение, проявена чрез действията на Масоните, а именно, цялото знание да е изложено явно пред очите на цялото Човечество, по такъв начин, че само онези, които са Освободили ума и сетивата си от смъртния захват на психичния, умствения и сетивния контрол, да могат да се възползват от него. В цитираната по-горе извадка от сайта на Египетското Правителство, ясно са описани Трансценденталните качества на Бог Амон, като недвусмислено и нарочно навсякъде в сайта е наричан Бог Амин, а не с другите му познати имена – Амон или Амун. Това е поредното доказателство, че „светите отци“ са скрили и ще продължават да крият истинската Трансцендентална същност, която извикват ежедневно по няколко пъти милиарди Човеци на всички познати езици, произнасяйки молитви по цял Свят и кланяйки се на Древноегипетския Бог Амон-Ра – Бога-Слънце, като по такъв начин стават Слънцепоклоннически езичници!!!

В Библията, въпреки преиначаването й, сравнявайки различни преводи на даден текст, все още можем да намерим категорични доказателства за името и същността на Висшето Скрито, или Окултно, Същество обожавано в нея. Например, в Третата книга на царете се казва:

(1:36) А Ваная, синът на Йодая, отговори на царя и каза: Амин! (1) Така да каже ГОСПОД, Бог на господаря ми, царя! (1) Ер. 28:6; Откр. 5:14

 image

Английският превод, обаче, е по-стар и по красноречив:

36 А Ваная, синът на Йодая, отговори на царя и каза, Амин: ГОСПОД Богът на господаря ми, царя, също казва така!

В горепосоченият стих явно и откровено се казва, че името на Бога-Създател от Библията е Бог Амин, тоест Египетския Бог Амон-Ра.

В Книга Откровение на Библията, четем:

(5:14) И четирите живи същества казаха: Амин! (1) И старейшините паднаха и се поклониха (2). (1) гл. 19:4; (2) гл. 4:10

Английският превод отново е по-точен:

(5:14) И четирите звяра казаха: Амин. И четирите и двадесетте старейшини паднаха и се преклониха пред този, който живее до века.

В горният стих четирите звяра изричат името на Бога-Създател, описван в Библията – Бог Амин и му се покланят.

Трябва да си припомним многопластовия символизъм и взаимната размяна на характеристики и имена на Боговете от Египетския Пантеон, когато четем следващият стих от Книга Откровение, където Христос, тоест Бог Хор или Хорус е наречен с името Амин:

(3:14) До ангела на лаодикийската църква (1) пиши: Това казва Амин (2), верният и истинен Свидетел (3), Началото на Божието творение (4): (1) Кол. 2:1; (2) Ис. 65:16; 2 Кор. 1:20; (3) гл. 1:5; 19:11; (4) Кол. 1:15-17

Въпреки че и на Български е казано красноречиво, то наново Английската версия е по-точна и по-ясна:

(3:14) И до ангела на лаодикийската църква пиши; Тези неща казва Амин, верният и истинен Свидетел, Началото на Божието Творение;

Най-силно впечатление на автора направи един стих от Книгата на пророк Исая, където в бележките под линия на преводачите без заобикалки е написана истината:

(65:16) така че, който се благославя на земята, да се благославя в Бога на истината* (1); и който се кълне на земята, да се кълне в Бога на истината*; защото предишните скърби се забравиха и защото се скриха от очите Ми (2).

*или: на верността, не е обичайната дума за истина, а буквално амин.; (1) гл. 45:23; Втзк. 6:13; Откр. 3:14; (2) гл. 54:4; Йов 11:16; Откр. 21:4

В цитирания стих от Книгата на пророк Исая, може би най-ясно от цялата Библия се казва, кой е Богът-Създател описван в нея, а именно – Бог Амин, тоест Египетският Бог Амон-Ра. Така че, нека повторим по-ясно и открито, за кого става дума в посочения стих като заменим думите на истината“ с буквалния превод на думата, посочен от самите преводачи на Библията, а именно: амин“:

(65:16) така че, който се благославя на земята, да се благославя в Бог Амин; и който се кълне на земята, да се кълне в Бог Амин; защото предишните скърби се забравиха и защото се скриха от очите Ми.

В последните няколко страници дадохме неопровержими доказателства, че Илюминатската Върхушка, чрез Римските Императори преди повече от седемнадесет столетия скроили хитър сатанински заговор срещу Човечеството, чрез който узурпирайки името и преобразявайки до неузнаваемост религиозната доктрина на ЕСЕИТЕ – Истинските Християни, създали Слъцепоклонически култ, като заели елементи от всички останали Слънцепоклоннически култове, включително от Митраизма и от Египетския Пантеон и по такъв начин основали измислена, лъжовна, бездуховна и демонична институциална държавна религия, която нарекли Християнство! Вътре в измислената от самите заговорници „религиозна“ литература те скришом вплели имената на истинските същности, обекти на обожание, а именно Египетските Бог Хорус, който се превърнал в Бог Христос и Бог Амин, който всеки вярващ в някоя от трите Авраамични религии моли по няколко пъти дневно за помощ! В течение на вековете, Папите и Патриарсите на Изток и на Запад продължавали да крият истинските същности, обекти на обожание в институциалните Християнски литургии, като участвали активно в процесите на подмяна, дезинформация и манипулация, издигайки езически култови паметници – обелиски и кумири на светите места за обожание от така наречените Християни. И тъй като, огромната част от Човечеството насочвало своята духовна енергия към обожаване на тъмни, лъжовни и демонични същности, които му били представяни за чисти и свети Богове, поради Третият Закон на Творецът-Творение: „това, което излъчваш – това получаваш, то цялата Земя, в продължение на векове, е непрекъснато раздирана от братоубийствени конфликти и жестоки войни. Нека да е ясно на Читателя, че кръвопролитията не ще престанат, докато Човечеството не се опомни и не погледне с трезв поглед, към кого отправя своите най-съкровени молитви, нека подчертаем отново, че Човечеството отправя своите молитви към кръвожадни, човеконенавистни същности, скрити в религиозните обреди и книги на измислените от Криптокрацията култове, за да може тя да пожъне урагани от ветровете, които е посяла.

И нека обобщим, хилядолетните владетелски династии по Света, които в най-висшата си прослойка не наброяват повече от две хиляди Човека, още преди много столетия, но никой не може да каже точно в кой определен момент от историята, са обединили своите сили, за да интензифицират управлението на народите по Света и да укрупняват богатствата си и с течение на времето са създавали и продължават да създават различни мощни финансови мега-корпорации, назовавани „държави“, като инсталират в тях институциалното Християнство, тайното Масонство, заедно с могообразие от различни култове, с цел да отвлекат вниманието на разследващите ги и да измамят и поробят цялото Човечество, обусловено от умствения контрол, непрекъснато течащ по Масонските масмултимедии, пропагандиращ нелепата теза, че народите живеят в различни „свободни и суверенни държави“.

Всеки съвременник познава относително богати люде, които еднолично притежават няколко различни частни фирми и за никого не е тайна, че това е начинът, по който бизнесмените укрупняват печалбите си и укриват данъци и такси, а именно, като фалират целенасочено определени свои дружества, създават други само за фасада, а пък трети поддържат във финансова стабилност. Абсолютно същата е и Световната игра на Криптокрацията, която непрекъснато икономически или военно противопоставя една срещу друга отделни свои държави-корпорации, укрупнява или фалира други държави-корпорации или пък създава нови държави-корпорации. Разликата между, от една страна, обикновения „фирмаджия“, собственик на няколко компании и лавиращ в безизходицата на непонятния за него икономически Свят, за да остане на повърхността и Световната Игра на Криптокрацията, от друга страна, обаче, не е само в очевидното несъответствие в мащабността на мероприятията. Основната разлика е в това, че Илюминатите са Абсолютни Собственици на Цялото Материално Богатство на Земята и едновременно с това са онези, които определят правилата на Играта, като по такъв начин те винаги обогатяват единствено и само собственото си обкръжение, поради липсата на реален опонент!
СЛЕДВА 
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: Поезия
Прочетен: 92446
Постинги: 95
Коментари: 28
Гласове: 45
Архив