Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2016 23:25 - НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика - Част 2
Автор: stamat2015 Категория: Поезия   
Прочетен: 770 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 13.08.2017 14:02


 НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика - Част 2

ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ В GOOGLE+ КЛИКНИ ВЪРХУ ЗАГЛАВИЕТО!

СВАЛИ НА PDF от DROPBOX!

 

СВАЛИ НА PDF от MEDIAFIRE!

„Образованието е чудесно нещо, но когато ти се дава, винаги помни, че нищо което си струва да знаеш някога ще бъде изучавано.” Оскар Уаилд *** „Само малките тайни се нуждаят от опазване. Големите се пазят в тайна поради недоверчивостта на обществото.” Маршал Маклуън ***  „Тези, които могат да те накарат да повярваш в нелепости – могат да те накарат да вършиш и зверства.” Волтер *** „Най-опасният човек за всяко правителство, е човекът, който може да обмисля нещата за себе си... Почти неизбежно той достига до заключението, че правителството, под властта на което живее, е безчестно, безумно и непоносимо.” Х. Л. Менкен *** А какво да кажем за „сателитите”?! Когато гледаме направо смехотворно нескопосаните конструкции на така наречените „сателити”, уж с компютърна техника на борда, които би трябвало да се носят с над 29 000 км/ч всред метеорити, микрометеорити, десетки хиляди останки от себеподобни, ужасяващо висока радиация и невъобразими температури от 2500°C до 15000°C, коментарът като че ли е излишен, но все пак...

Металите (без да споменаваме пластмасите!), използвани в сателитите са алуминий, злато и титан и имат температури на топене съответно 660°C, 1065°C и 1668°C, като и трите са далеч по-ниски от 2500°C, температурата на която биха били изложени в термосферата, където уж се носят. Обикновените компютри започват да забиват и изгарят далеч под 100°C, но температури от хиляди градуси, естествено, не влияят по никакъв начин на компютрите на сателитите, използващи същата елементна база.

В
Уикипедия четем: „Температурата (там) зависи от слънчевата активност и може да се повиши до 15 000°C. Въпреки високата температура, човек няма да изпита чувство за топлина, защото частиците са преклалено близо до космическия вакуум и почти нямат контакт с други повърхности и съответно не могат да предават топлина. Нормален термометър би отчел температура 0°C.

Това вече е напълно абсурдна небивалица!!! Кое от двете е вярно: 1) 15 000°C или 2) 0°C??!! И как са измерени тези температури, като не могат да се почувстват, т.е. да се отчетат??!! В обастите, където няма частици - няма какво да се нагрее. Но нали „сателитите” са направени от метали и пластмаси, как тогава самите те не се загряват до хиляди градуси по Целзий, още повече, че няма никакъв начин да се осъществи конвекционно топлопренасяне, което да понижи акумулираната в тях топлина, тъй като наоколо няма частици и следователно те  трябва да натрупват и натрупват топлина, докато не се изпарят под въздействието на палещата радиация!!! Авторите на съчиненията от Уикипедия е по-добре да пъхнат главите си във фурна, загрята само до 200°C и да проверят дали температурата няма значение. В цитираните нелепици ярко изпъква една от основните цели на образованието и медийната пропаганда, наложени от Илюминатите, да вкара човешкото същество в когнитивен дисонанс - психологически конфликт в резултат на едновременното поддържане на несъвместими знания, вярвания и нагласи, като по този начин умъртви критическото мислене и в крайна сметка пороби изцяло човешкия ум.

А когато изследващият разбере, че системи като LORAN и DECCA далеч преди „сателитите” са вече установени и работят отлично, като използват само наземни технологии. Че днес оптичните кабели свързват интернета през океаните и гигантски кули с клетките на GPS системата триангулират сигналите. Че ТВ „сателитните” чинии приемат сигналите си от ретранслаторните кули, а йоносферното отражение позволява на радиовълните да се разпространяват навсякъде по Плоската Земя, човек осъзнава, че отново е станал жертва на поредната манипулация на Властващия Елит и всички съвременни комуникации всъщност се създават само с НАЗЕМНИ средства.

Много е трудно човешкият ум да разбере и вникне до най-малките подробности в усъвършенстваните с хилядолетия методи за манипулация и измама и в техническата им конкретика. Обаче, ние трябва да сме благодарни, че сме благословени да живеем в това време на постепенно пробуждане, осъзнаване на Истината и откриването на пътя към освобождението ни.

Имах един сън. Сънувах, че се прибирам вкъщи по обичайния си път. По този път, който винаги следвам към вкъщи и неведнъж съм сънувал. Но в съня ми имаше нещо необичайно. Оттук-оттам непрекъснато изникваха разни люде, твърдящи съвсем убедено, че това не е пътят към моя дом! Всячески се опитваха да ме накарат да повярвам, че вървя по грешен път, че сега наистина съм се загубил и че трябва да ги последвам, за да стигна дома си. Тези същества бяха гротескно-изкривени, уродливи, войнствени и застрашителни. Те използваха какви ли не измами, уловки, преструвки и дори заплахи, за да ме отклонят от пътя към дома ми. Но аз дори за миг не се колебаех и без да им обръщам никакво внимание следвах пътя си. Вървях сигурно и неотклонно по пътя към моя ДОМ!

Когато се събудих, веднага и съвсем осезателно разбрах посланието на съня. Всички ние, ЧОВЕЦИТЕ, имаме един ДОМ, към който непрекъснато вървим в продължение на всичките си прераждания и това е домът на нашия Създател. Всички ние, обаче, сме постоянно и преднамерено заблуждавани и нарочно обърквани по пътя си към него, посредством таен хилядолетен заговор.

Тези, които ни объркват, заблуждават, мамят и лъжат са една малка клика от заговорници, поробващи ни напълно, за да използват нашата енергия за лично облагодетелстване.
Те понякога биват наричани Криптокрация (Тайните Властващи – от гръци „κρυπτός- скритиκράτος” – власт), но са също така известни като Илюминати (да не се бъркат с Баварските Илюминати, основани през 1776 година). Този напълно скрит и непонятен за обикновения човек, властващ от хилядолетия Войнстващ Елит, използва Тайните общества като: Клуб на 13-те, Клуб на 33-те, Клуб на 300-те, БНай ББрит, Масоните, Тамплиерите, Розенкройцерите, Опус Деи, Череп и кости, Мафията и много други, за да спуска надолу по йерархическата стълбица своите заповеди. От своя страна Тайните общества използват полу-тайни организации с ограничен достъп като Кръглата маса и нейните комисии и групи: Тристранната комисия, Билдербергерите, Съветът за външна политика, Римския клуб и други, за да владеят и контролират, чрез ООН и неговите структури, всички правителства по целия Свят. Властта и контролът върху правителствата на всички държави по целия Свят се осъществява посредством механизмите на икономическата зависимост от 13-те Банкерски фамилии, емитиращи всички валути и осъществяващи всички разплащания между държавите чрез BIS (Банката за международни разплащания).

Целта на хилядолетният заговор срещу Човечеството е изцяло демоничен. Етимологията на думата „демон” (dai-mon-) идва през Латинския, Гръцкия и Санскрит от Праиндоевровейския език-основа  и означава „Този, който разделя от Монадата”, а Монадата е Единният, Вечен и Въздесъщ – Творецът-Творение. Това е именно основната крайна цел на Илюминатския заговор - така напълно да обърка, измами и излъже отделния Човек и съвкупно цялото Човечество, че изцяло да ни отдели от нашия Творец, разкъсвайки животворящата взаимовръзка, одухотворяваща душата на всеки от нас. Прекъсвайки връзката си с Творецът, ние се оказваме в обвързано робско положение спрямо този, който я е прекъснал – нашия поробител. Така, душата на всеки от нас бива завинаги духовно обвързана със същности, не само нямащи нищо общо с нашия Създател, но и активно противопоставящи му се, т.е. Демоните – Падналите ангели. Следователно, ставайки роби на съществата отрекли Творецът-Творение, ние също се опълчваме срещу него – нашия Създател.

Това хилядолетно начинание, наричано в кръговете на посветените „Великото дело през вековете” - „The Great Work of Ages” (първото мото от Великия печат на САЩ е „Novus ordo seclorum” – „Новия ред през вековете” или „Новия Световен Ред”), „се увенчава с успех” („Annuit Cœptis” – „Начинанието ни се увенчава с успех” – второто мото от Великият печат на САЩ) едва в последно време, благодарение на съвременните компютризирани средства за комуникация и масов умствен контрол.
imageimage
Флагманът на демоничния заговор срещу душата ни се нарича Светско Образование. Както съм писал и преди,
давайки на децата своя символен език на измамната си, безнравствена и бездуховна „наука и култура”, Масоните-„учени”-материалисти, обслужващи интересите на Илюминатския Елит ги индоктринират в своята Слънцепоклонническа-материалистко-Сатурнистко-Сатанистката религия, откъсват ги от родовите корени и ги правят роби на своите прищевки. Материалистическата наука, обслужваща Светското Образование, е фундаментът, върху който се гради имамната парадигма на Криптокрацията. Съвременната материалистическа наука учи Човешките деца, че те са се появили съвсем случайно, абсолютно без никаква причина, чрез еволюционната верига на невероятната непредсказуема случайност, започваща в първичното море от едно едноклетъчно и преминаваща през амеби, риби, влечуги, „динозаври” (напълно сатанински измислени същества), маймуни и маймуночовеци, населяващи въртящо се около себе си с много над свръхзвуковата скорост скално кълбо, с океани върху повърхността, наречено „планета”, обикалящо с невъобразима за ума скорост от 107 000 км/ч около Слънцето, което заедно с нас и други т.нар. „планети”, лети с почти милион километра в час около въображаема „Галактика”, носеща се с много милиони километри в час от Големия взрив преди 14 милиарда години, възникнал от АБСОЛЮТНОТО НИЩО, който вместо да разруши това същото НИЩО, като всички други взривове, станал причина за цялата невероятна хармония, красота, светлина, любов и живот около нас и, естествено, това всичкото е станало по погрешка, съвсем случайно, без ТВОРЕЦЪТ-ТВОРЕНИЕ!

В действителност, Съвременната Наука - езикът, на който властващият Илюминатски Елит задължава всички нас, още от детските си години да говорим, е неговата религия и се нарича Материализъм. Задълбочавайки се в тази религия, безпристрастният изследовател с трезв поглед би открил нейните божества. БОЖЕСТВАТА в пантеона на Елита са: Материята, Случайността и Големият Взрив. Абсолютно никаква дейност в съвременните Университети, „научни и изследователски” институти и Академии не може да бъде извършена без участието на тези ТРИ БОЖЕСТВА – Материята, Случайността (Хаосът е неин „частен случай”) и Големият Взрив. Те се използват във всички съвременни „научни” разработки. Без тях не може да „мине” нито една „научна” работа. Това е така, защото тези три божества заменят Творецът-Творение в парадигмата на Илюминатския Елит и служат за причина и обяснение на Вселената. „Научното” обяснение на Вселената е твърде неправдоподобно, измамно и нескопосано съшито с бели конци, но това е без значение за индоктринираните маси, тъй като те досмърт безрезервно ВЯРВАТ В „НАУЧНИТЕ АВТОРИТЕТИ”. По този начин, демоничната религия на Падналите Ангели, наречена „Съвременна Наука”, чрез разтрогването на съкровената ни изконна и извечна връзка с нашия Създател, покварява мисълта, заробва сърцето и погубва душата на Човека.

Въпреки всичко това, могат да минат много десетилетия от живота ни или дори да минат много прераждания, можем многократно да бъдем обърквани, мамени и лъгани от „доброжелателството” на „научните авторитети”, но в края на краищата ние винаги се прибираме у дома, винаги намираме пътя до нашия Създател! Това е така, защото във всеки един от нас има частица от Творецът-Творение – Духът, обитаващ най-съкровената част на нашето Аз, един тих глас, който, ако се вслушаме в него, вечно ни нашепва:

„Ти си вечна, безсмъртна и безценна частица от Творецът-Творение, роден си отново на тази Земя, за да извървиш пътя, който,  с помощта на твоите духовни учители, предварително сам избра, когато беше в трансценденталния свят и си призван да твориш добро и да жадуваш просветление и освобождение...”
   image СТАМАТ   8-ми Февруари 2016 година  
Гласувай:
2
0


Вълнообразно


1. bezistena - Браво! Чудесно! Прекрасно...
09.04.2016 14:52
Браво!
Чудесно!
Прекрасно!
Възхитително!
Боговдъхновено!

С Любов от Исус и Мария Магдалена и от нашият екип,Приятелю и Брате наш!
цитирай
2. bezistena - Земята е плоска!Браво!Чудесно...
09.04.2016 19:19
Земята е плоска!Браво!Чудесно!Прекрасно!Работата става все по–сериозна и превенцията все по–открита!Я да ви видим сега безБожници и материалисти!
http://bezistena.blog/history/2016/04/09/zemiata-e-ploska-bravo-chudesno-prekrasno-rabotata-stava-vse.1443190
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: История
Прочетен: 111374
Постинги: 96
Коментари: 28
Гласове: 45
Архив