Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07 10:50 - Тема L-та: Социалните мрежи и Политическото властване върху Човечеството
Автор: stamat2015 Категория: История   
Прочетен: 53 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 14.07 09:13


 Глава Деветаimage
За да видите или свалите изображенията на 4К резолюция, посетете уебсайта stamat.org

Тема L-та:

Социалните мрежи и Политическото властване върху Човечеството

 

Естествено, Социалната мрежа Фейсбук не само е създадена и владяна от Евреи, но също така се управлява от Евреи. Към месец Май 2019 година, Евреи са 75% от Мениджърите на Фейсбук:

-        Евреинът Марк Цукерберг-Грийнбърг – основател, Председател и Главен Изпълнителен директор;

-        Еврейката Шерил Кара Сандберг, член на Рокфелеровия Масонски Съвет по Чуждестранни връзки, бивш Вице-президент на Гугъл и бивш Шеф на кабинета на Министъра на финансите на САЩ, Евреина Лари Съмърс, за който писахме по-горе, че бил Президент на Харвард и прикрил престъпленията на Цукерберг, който откраднал софтуера и кода за Фейсбук от разработчиците на братята Уинкълвос и от компанията „Лийдърс Текнолъджис“;

-        Дейв Уенер – Главен Финансов директор;

-        Евреинът Майк Шрьопфер – Главен Технологичен директор (Oshman family Jewish community center).

Евреи са 56% от членовете на Борда на Директорите: Евреина Марк Цукерберг-Грийнбърг, Еврейката Шерил Кара Сандберг, Марк Андрийсън, Ерскин Боулс, Кенет Ървайн Чено, Еврейката Сюзън Дезмънд-Хелман, Уилмот Рийд Хейстингс, младши, крипто-евреина Питър Тийл, Евреина Джефри Зиенц.

Нека да видим кои са основните акционери във Фейсбук, според статията на Дж. Б. Мейвърик от 21-ви Април 2019 година, публикувана в Инвестопедия:

С повече от 1.52 милиарда [по други статистики 2.27 милиарда] активни ежедневни потребители, Facebook Inc. (NASDAQ: FB) е най-популярният уебсайт на Социална мрежа в Света, а за инвеститорите е един от най-доходните в Технологичния сектор, генерирайки 373.9% възвръщаемост от времето на Първичното публично предлагане (ППП) на пазара [през 2012 година] до затварянето му на 29-ти Октомври 2018 година (без да се отчитат реинвестираните дивиденти). Това е най-бързоразвиващата се компания в историята, която достигна стойност на капитализацията от $250 милиарда само за три години от ППП и може да се похвали с пазарна капитализация от $472.79 милиарда до затварянето на пазара на 7-ми Февруари 2019 година. Фейсбус е компонент както на индекса NASDAQ 100, така и на индекса Standard & Poor"s 500 (S&P 500).

Фейбук обяви печалбата си за четвъртото тримесечие на 2018 година на 30-ти Януари 2019 година. Компанията на Социалната мрежа отчете $16.91 милиарда приходи за тримесечието, което е увеличение с 30.4% спрямо същия период на миналата година. Акциите на Фейсбук са държани от Институционални инвеститори, Взаимни фондове и Борсово търгуванитe фондове (БТФ). Всички индивидуални акционери на Фейсбук с най-голям брой акции са сегашни или бивши ключови фигури там. Собствениците на акции Клас А имат по един глас за всяка акция, докато тези с акции Клас Б имат десет гласа за всяка акция.

Според статията в Инвестопедия най-големите акционери на Фейсбук са:

-        Евреинът Марк Цукерберг – 11.92 милиона акции Клас А и невероятните 392.71 милиона акции Клас Б, това означава контрол върху близо 78.9% от акциите Клас Б, което му дава 53.3% от правата на глас;

-        Евреинът Дъстин Московиц – 48.9 милиона акции Клас Б, като не е обявил броя акции Клас А, а по други сведения 134 милиона акции общо, или най-малко 6.8% от правата на глас;

-        Евреинът Едуардо Северин – 6.1 милиона Клас А и 47.2 милиона Клас Б, което му дава 6.5% от правата на глас;

-        Украинският Евреин Ян Кум, бивш член на Борда на Директорите – 14.2 милиона Клас А;

-        Еврейката Шарил Сандберг – 3.5 милиона Клас Б;

-        Евреинът Майк Шрьопфер – 990,725 Клас А и 716,987 Клас Б.

Както виждаме само първите шест от мнозинството Евреи-акционери събират много повече от 70% от правата на глас, което е квалифицирано мнозинство.

От по-значимите корпорации-акционери е фондът The Vanguard Group, Inc. (гигант, с над $5.3 трилиона активи под управление), който притежава 174 милиона акции Клас А и Б, даващи му 7.23% от правата на глас в компанията Фейсбук.           

В друга класация в числото на големите акционери влизат също и:

-        Евреинът Джим Брайър за Аксел Партнърс – 201 милиона акции общо, или 10%, на стойност $8.5 милиарда;

-        Евреинът Юрий Милнер – 5.4%, на стойност $4.6 милиарда;

-        Евреинът Шон Паркър – 70 милиона акции общо, или 4%, на стойност $3.4 милиарда;

-        крипто-евреинът Питър Тийл – 2.5%, на стойност $2.13 милиарда.

Разбира се Фейсбук не е единствената, а само една от мнозинството Технологични компании, създадени от Евреи с Еврейски капитали и с финансиране от Тайните служби. През 1994 година, ONA и DARPA учредили Външен мозъчен тръст, наречен „Високопланински форум“ (Highlands Forum). Службата за оценка на Интернета (Office of Net Assessment – ONA) към Министерството на отбраната на САЩ била създадена през 1973 година от Президента Ричард Никсън, определил функцията й да служи като „Вътрешен мозъчен тръст“ на Пентагона, който „да гледа 20-30 години в бъдещето на военните, често с помощта на външни изпълнители, и да изготвя доклади, основани на резултатите от проучванията си“. През 1973 година Никсън назначил за Директор на ONA Андрю „Йода“ Маршал (1921–2019), който през 2015 година се пенсионира на 94-годишна възраст и е сменен от Джеймс Х. Бейкър.

Пак през 1994 година, двама млади докторанти в Станфордския университет, Евреинът Сергей Брин и Евреинът Лари Пейдж, изобретили първото автоматизирано приложение за уеб обхождане и за класиране на страници, което станало основният компонент на услугата, позната ни днес като търсачката Google. За работата си Брин и Пейдж били финансирани от Инициативата дигитална библиотека (DLI), междуведомствена програма на Националната научна фондация (NSF), НАСА и DARPA.

Заедно с това, по време на разработването на търсачката Сергей Брин редовно докладвал директно на Д-р Бхавани Турайсингъм и Д-р Рик Щайнхайзер, които изобщо не били преподаватели в Станфорд, а участвали в секретна изследователска програма на Американската разузнавателна общност за Информационна сигурност и извличане на данни. Днес, изтъкнатата Професор Турайсингъм е Изпълнителен директор на Изследователския институт за киберсигурност „Луи А. Бийчърл“ към Университета в Далас, Тексас, и е търсен експерт по въпросите на извличането на данни, управлението на данни и сигурността на информацията. През 90-те години, обаче, тя работила в корпорацията MITRE, управляваща Федерално финансираните Изследователски и развойни центрове, работещи за Военното министерство и Тайните служби, чийто член на Борда на Директорите била гореспоменатата Професор Анита Джоунс. Турайсингъм управлявала инициативата Масивни системи за цифрови данни (MDDS), проект, спонсориран от NSA, ЦРУ и Директора на Централното разузнаване, за насърчаване на иновативни изследвания в Информационните Технологии.

В един много изчерпателен документ Професор Турайсингъм, днес разказва:

Ние [MITRE] финансирахме Станфордския университет чрез компютърния учен Джефри Улман, който имаше няколко обещаващи студенти, работещи в много интересни области. Един от тях бе и Сергей Брин, основател на Google. По същество, Програмата MDDS на Разузнавателната общност предостави финансиране на Брин, което бе допълнено от много други източници, включително и от частния сектор.

Спомням си, как периодично посещавайки Станфорд с Д-р Рик Щайнхайзер от Разузнавателната общност, г-н Брин се втурваше на ролкови кънки, даваше ни своя доклад и изчезваше. По време на последното ни посещение в Станфорд през Септември 1998 година, г-н Брин ни демонстрира неговата търсачка, която предполагам скоро след това стана Google.“

Без да се впускаме в допълнителни и ненужни подробности, от разказа става видно, че както Социалните мрежи, така и Гугъл, а и без дори сянка на съмнение всички останали търсачки и приложения в Интернет, са създадени и финансирани от Военните ведомства и Тайните служби. От само себе си е ясно, че след като са работили за и докладвали пред MITRE, Евреинът Сергей Брин ($50.6 милиарда) и Евреинът Лари Пейдж ($51.3 милиарда) са агенти на Тайните служби още от студентските си години, като са били финансирани от Разузнавателната общност, която след това използва разработките им и Технологичните им компании за фасада на шпионската си дейност, насочена срещу всички нас – честните работници, изкарващи с кървав пот прехраната си!

Накрая си струва да зададем много уместния въпрос: Еврейски ли е Световния Интернет? Според един от разделите в Ционисткия уебсайт jinfo.org, въпреки че Евреите са 0.2% от Човечеството половината от приноса е техен:

Този раздел се отнася до приноса към развитието на Информационните науки и технологии на тяхното логическо (а не хардуерно) ниво. По-конкретно, този раздел разглежда области като теория на изчисленията, Изкуствен Интелект, статистически теории на информацията, комуникация и контрол на системите, криптография, оперативни изследвания, компютърни и мрежови архитектури, както и алгоритъм и софтуерен дизайн. Общото ниво на този принос е отразено в сегашното около 45% Еврейско членство в отдела по Компютърни и информационни науки на Националната Академия на Науките на САЩ и в процента Евреи носители на някои от най-престижните награди в тази област, показани по-долу.

Но, тъй като авторът, бидейки Зететичен Деист Трансценденталист, едновременно с това е и Социален реалист, ще бъде наивно да не докажем влиянието на Евреите-Ционисти в Политиката и владението, което са осъществили върху Правителствата. Тук ще посочим само един, но въпреки това най-изумителния случай, а именно Администрацията на Президента Тръмп, която няма аналог по Еврейско участие в Историята и със сигурност има по-малко Евреи само от Правителството на Държавата-Корпорация Израел. Нека припомним, че Евреите в САЩ наброяват 5.7 милиона, което съставлява 1.7%  от цялото население от 329 милиона.

От 24-членната група Президентски съветници на Тръмп, сформирана през 2016 година, 12 Души, тоест 50%, са Евреи: крипто-евреина Питър Тийл; Евреина Лари Пейдж; Евреина Уилбър Рос – фасада на династията Ротшилд, Министър на Търговията; Евреина Алекс Карп; Еврейката Шерил Сандберг от Фейсбук; Ашкенази Еврейката Сафра Кац – Главен Изпълнителен директор на Оракъл Корпорейшъш; Ашкенази Евреина Гари Дейвид Кон – Директор на Икономическия съвет, Оперативен Директор на Мултинационалния Инвестиционен картел „Голдмън Сакс“; Евреина Джаред Къшнър – зет на Президента Тръмп; Еврейката Иванка Тръмп – дъщеря на Тръмп от първата му съпруга Чехкинята Ашкенази Ивана; Евреина Ерик Тръмп – син на Тръмп от Ивана; Евреина Доналд Тръмп, Младши – син на Тръп от Ивана; Евреина Стивън Милър – Старши съветник на Президента.

От 18-членната Група за бизнес-ориентирана стратегия и политика на Президента Тръмп 10 Души, тоест 56%, са Евреи: организатор на Групата е Евреина Стивън Алън Шварцмън – Масон от Ложата „Череп и кости“ на династия Буш, Председател на Групата Блакстоун; Евреина Джейми Даймън – Главен Изпълнителен директор на Джей Пи Морган Чейз, член на Борда на Директорите на Федералния Резерв; Евреина Лари Дъглас Финк – член на Съвета по Чуждестранни връзки, Председател и Главен Изпълнителен директор на БлекРок – най-голямата мултинационална корпорация за инвестиционен мениджмънт, с $6.5 трилиона активи под разпореждане; Ашкенази Евреина Травис Кордел Калъник – собственик на Юбер; крипто-евреина Илон Мъск; Евреина Кевин Максуел Уорш – член на Групата на Билдербергите, Гуверньор на Федералния Резерв; Евреина Даниел Йергин – носител на Наградата „Пулицър“; Ашкенази Евреина Робърт Айгър – Председател и Главен Изпълнителен директор на Уолт Дизни Къмпани; Евреина Майкъл Саул Дел – собственик  на Корпорация „Дел“, с богатство от $41 милиарда; Ашкенази Евреина Марк Фийлдс – шеф на Форд Мотор Къмпани.

Други Евреи, които Тръмп назначи на експертни длъжности са: Дейвид Фрийдмън – Посланик в Израел; Джейсън Грийнблат – Помощник на Президента и Специален представител при международни преговори; Стивън Мънучин – Министър на Финансите; Карл Икан – Специален съветник на Президента; Борис Ъпщайн – Директор на комуникациите в Белия Дом; Давид Шулкин – Министър по делата с ветераните; Рийд Кордиш – Помощник на Президента по Вътрешноправителствените и технологични инициативи; Авраам Берковиц – Специален помощник на Президента и на зет му – Евреина Къшнър; Езра Коен Уотник – ЦРУ, Съветник по Националната сигурност към Генералния Прокурор на САЩ и Старши Директор на Разузнавателната програма в Съвета по Национална безопасност на САЩ; Джон Айзенберг – Помощник и заместник-съветник на Президента и правен съветник на Съвета за Национална сигурност; Майкъл Елис – Специален съветник на Президента; Лоурънс Къдлоу – Директор на Националния Икономически съвет; Род Розенщайн – Заместник-генерален Прокурор; Илън Кар – Специален пратеник към Службата за наблюдение и борба с антисемитизма; Джефри Роузен – Заместник-министър на Транспорта.

На Френския уебсайт jeune-nation.com можем да прочетем списък от 60 Евреи от най-близкото обкръжение на Доналд Тръмп, които са финансирали Президентската му кампания или са назначени на висши постове в Администрацията му в Белия дом, или са Президентски съветници, или пък работят в компанията му.

В заключение може да се посочи, че най-престижна, разбира се, е длъжността на Евреина Илън Кар – Специален пратеник към Службата за наблюдение и борба с антисемитизма, който подслушва, забранява и наказва всички журналисти и смели патриоти, дръзнали да посочат, че Света се управлява от Ционистите!

Но, разбира се, колкото и да е висока длъжността на Илън Кар, той в действителност е само слуга на слугата на слугата на камериера, служещ на неизвестните нам дълбоко потайни висши степени Илюминати. Това е валидно винаги и навсякъде по Света за всички познати на обикновения Човек богаташи и Аристократи, та дори и за действащия Американски Президент, Доналд Тръмп, който си остава просто слуга, въпреки че е далечен братовчед на Хилари Клинтън, чийто техен общ 18-ти прадядо бил Крал Едуард ІІІ-ти – прародител и на много други Императори, Царе, Крале, Президенти и банкери. Тези Политически марионетки са поставени на длъжностите им само и единствено, за да прилагат методологията и да изпълняват безпрекословно заповедите на Висшите членове на Криптокрацията, измислили и наложили измамната Атеистично-материалистическа Хелиоцентрична парадигма, целяща да скрие от очите, умовете и Сърцата ни Истината за нашата Плоска Земя, защитавана от Небесната Твърд, Вечната Същност на всички живи същества, както и Трансценденталната Човешка свързаност с Творецът-Творение!
Гласувай:
2
0


Вълнообразно


1. nebonebo - Благодаря за темите,
12.07 12:56
които ме интересуват!
Да, финикийските знаци управляват!..
Хубав ден, пожелавам! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: История
Прочетен: 139664
Постинги: 165
Коментари: 29
Гласове: 54
Архив