Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07 10:34 - Тема ХLVІІІ-ма: Истинската самоличност на Марк Зукърбърг
Автор: stamat2015 Категория: История   
Прочетен: 65 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.07 09:14


 Глава Девета


image

За да видите или свалите изображенията на 4К резолюция, посетете уебсайта stamat.org

Тема ХLVІІІ-ма:

Истинската самоличност на Марк Зукърбърг

 

Приспивната песничка Марк Цукерберг е типично милиардерска: в нея има „бедност“, но има и кражба, тоест престъпление, има „щастливо стечение на обстоятелствата“, но има и десетки милиарди долари, трупащи се от въздуха, или с други думи, тя е Еврейска приказка!

След като през 90-те години на ХХ-ти век, на мислещите Човеци вече бе станало ясно, че „гаража на Майкрософт“ е само една Холивудска фикция, нямаща нищо общо с действителните властни исторически фигури, стоящи зад гърба на Гейтс, те започнаха лека-полека да разпространяват истинското му родословие и то излезе наяве. Много от вярващите в басните за „забогатяването за една нощ“ и „щастливата звезда на гения“ отвориха очите си, че обикновен Човек не е в състояние да натрупа десетки милиарди, а тази истина се оказваше пагубна за „Фабриката за Мечти“ на Западната Цивилизация.

Тогава Тайните Общества решили, че такова фиаско няма да се повтори и не бива да грешат със следващия най-богат в Света обикновен Човек. Следващият най-богат в Света обикновен Човек трябвало да е от начало докрай измислен и така да са объркани и невидими неговите родствени връзки, че никой да не може да ги проследи, като в допълнение на това, редовно трябва да бъдат провеждани Активни мероприятия по дезинформация, допълнително замаскиране на следите и подвеждане на търсещите достоверна информация, та те да бъдат дискредитирани на всяка цена! За да бъде изпълнена такава сложна Световна задача трябвало да бъдат обединени усилията на двете най-мощни Разузнавателни централи – ЦРУ и МОСАД. Илюминатите решили, че е задължително да се изпълнят няколко задачи едновременно, за да бъде постигната максимална заблуда:

·         Основна задача: създаване само за няколко години на образ на най-богатия в Света обикновен Човек, който да стане пореден кумир и личност за обожание и подражание на младежта и интелигенцията, който да омагьосва безпътните и невежите, посредством въображаемо постигнати реално недостижими цели, за да се поддържа и захранва „Фабриката за Мечти“, насъщно нужна на Цивилизацията, та да не остава време на работника да си зададе въпроса кои ограбват труда му, къде живее той и какво представлява неговото същество;

·         Втора задача: разработване и безплатно разпространение на Информационна платформа в Киберпространството, създаваща поле за провеждане на Оперативни действия по безпрепятствено събиране на лични данни от всякакво естество и позволяваща провеждането на Активни мероприятия, включително и Операции под фалшив флаг;

·         Трета задача: създаване в Киберпространството на свободен от подозрения плацдарм за изпитване и прилагане на имплицитни Психологически въздействия и Психотронни оръжия, целящи по-нататъшното скрито придвижване на разработките по задължителното въвеждане на Интерфейса мозък-компютър, като крайната цел е безапелационното приемане от отделната личност на свързването й с Изкуствения Интелект.

За да се изпълни първата задача, трябваше да се намери достатъчно доверено лице от Тайните служби, което да притежава високи професионални умения, подкупващо обаяние и задължително трябваше да е от Елитен произход, за да не се поддаде и предаде своята милиардерска класа, но същевременно с това той трябваше да е неизвестен на Обществото.

Втората задача изискваше разработването на олекотена онлайн платформа за социална мрежа, която лесно да се използва от неквалифицирани лица и ефективно да покрива цялото Киберпространство. Елитът поръчал на Масонските Университети да открият разработчици, които да създадат необходимия софтуер, без да са наясно с целите на използването му, но да бъдат заблуждавани, че „Социалните мрежи улесняват контактите между хората и ги сближават“, което твърдение в днешно време не може да бъде по-далеч от истината!

Първата Социална мрежа е SixDegrees, разработена от Андрю Уайнрайх и пусната през 1997 година, последвана е през 2002 година от Friendster, разработена от Джонатан Абрамс, който разработил още и Hotlinks и Socializr, а през 2003 година е пусната Myspace, но като че ли за Тайните служби, изпълняващи плана на Криптокрацията, най-полезна и най-изгодна изглеждала разработката ConnectU или HarvardConnection на разработчиците, наети от близнаците Камерън и Тайлър Уинкълвос и Дивя Нарендра, които изграждали мрежата на територията на общежитията в Харвардския Университет, където по това време се подвизавал нашият герой Марк Цукерберг.

Братята Камерън и Тайлър Уинкълвос и Дивя Нарендра основали Социалната мрежа ConnectU през Декември 2002 година и започнали работа по проекта. През Ноември 2003 година, по препоръка на Виктор Гао, близнаците Уинкълвос и Нарендра предложили на Марк Цукерберг да се присъедини към техния екип. До онзи момент предишните програмисти вече били доста напреднали в кодирането на фронт енд и бек енд страниците, системата за регистрация, базата данни и начина за свързване между потребителите, който Гао нарекъл „ръкостискане“. В началото на Ноември Нарендра изпратил имейл до Цукерберг, в който го канел да стане част от екипа разработчици.

На 25-ти Ноември 2003 година близнаците Уинкълвос и Нарендра се срещнали с Цукерберг и му разяснили уебсайта ХарвърдКънекшън, планът за разширяването му към другите учебни заведения след стартирането, поверителността на проекта, както и важността на това да са първи. По време на срещата Цукерберг сключил устно споразумение за партньорство с близнаците Уинкълвос и Нарендра и станал разработчик на уебсайта ХарвардКънекшън. Била му дадена частна сървърна локация и парола за незавършената част от уебсайта и изходния код, с уговорката, че ще завърши програмирането, за да може Социалната мрежа да стартира. Цукерберг се съгласил да бъде компенсиран под формата на ипотечен капитал, вместо да му бъде заплатено.

И тогава Цукерберг започнал да разиграва партньорите си, с типично Еврейски увъртания, че работел по уебсайта, но бил много зает да се срещне с тях и така нататък. Освен няколкото срещи, над 52 електронни съобщения били разменени от Ноември до Февруари, които 6 години по-късно били открити на хард-драйва на компютъра, използван по онова време от Цукерберг и били публикувани в списание „Ню Йоркър“.

На 11-ти Януари 2004 година Цукерберг регистрирал домейн под името thefacebook.com, като при следващите срещи с екипа на Харвард Кънекшън, той дори не споменал за това. На 4-ти Февруари Цукерберг стартирал Социалната мрежа за студенти от Харвард, проектирана да се разпространява в учебните заведения из цялата страна.

На 6-ти Февруари братята Уинкълвос и Нарендра за пръви път научили за thefacebook.com, четейки прессъобщение в студентския вестник. Те останали много изненадани не само от предателството, но и от това, че „професионалистът“ Цукерберг бил оставил кода на уебсайта незавършен и нефункциониращ, с регистрация, която не се свързвала с бек енда. На 10-ти Февруари братята Уинкълвос и Нарендра изпратили на Цукерберг Писмо за прекратяване и въздържане от незаконна дейност. Те също така поискали от Харвардската Администрация да предприеме действия по отношение на нарушаването на Университетския кодекс на честта и на Студентския правилник и подали жалба в Административния съвет на Харвард и към Президента на Университета Лоурънс Хенри Съмърс.

Масонът Съмърс – член на Групата на Билдербергите, член на Съвета за Чуждестранни връзки, член на Трилатералната Комисия, Вице-президент по развитието и Главен Икономист на Световната Банка (1991–1993), Директор на Националния икономически съвет в Администрацията на Обама и Министър на Финансите в Администрацията на Клинтън, както и  Административния съвет отхвърлили жалбата. Естествено, не ще и дума, че Ашкенази Евреинът от Румънско потекло, Лари Съмърс, в никакъв случай не би дръзнал да подкрепи жалбата, отнасяща се до законните права на собственост върху интелектуален продукт, който е бил откраднат, и да попречи на Активното мероприятие „Фейсбук“, противопоставяйки се на своите Господари! Най-накрая, през 2008 година братята Уинкълвос осъдиха Фейсбук да им изплати щети на стойност $65 милиона за това, че Цукерберг бе откраднал уебсайта им ConnectU, но както ще видим по-нататък те не са единствените, от които той е крал.

Читателят би се запитал как е възможно на студент второкурсник да се размине престъпление, като кражбата на интелектуална собственост? Или, нека зададем въпроса по друг начин, кой може да се измъкне не само от подобна ситуация, но и да използва откраднатия софтуерен продукт вече 15 години за трупане на десетки милиарди? Кой е Марк Цукерберг?

Започвайки подобно разследване, Човек си мисли, че ще намери изобилна достоверна информация за произхода и личността на „един от най-богатите Човеци на Света, направил сам $73 милиарда“ за няколко години, но това е далеч от истината. Казва ни се, че е син на Карън, по баща Кемпнер, и Едуард Цукерберг. Бил ученик в колежа Филипс Екситер Академи, който произвел „величия“, като: Джей Рокфелер ІV-ти, Дейвид Рокфелер Младши, Джеймс Рубин, Робърт Бауер – съветник на Обама, и Джъд Грег.

Родословието на родения през 1984 година Ашкенази Евреин Цукерберг е много умело прикрито от Тайните служби и едновременно с това е съпроводено от разностранна дезинформационна кампания. В Харвард той бил посветен в про-Масонското Еврейско братство „Алфа Епсилон Пи“, или АЕПи, основано през 1913 година от Евреина Чарлз Московиц, имащо за цел да подготви младежите за Занаята. Дезинформационната кампания тиражира за него всякакви измислици, дори че дядо му емигрирал през 1940 година от България! В казионните сайтове можем да намерим, че:

По бащина линия Марк е правнук на Джак Цукерберг, роден в Ню Йорк, син на Макс Цукерберг, роден на 25-ти Декември 1899 година в Ню Йорк, и Мини Визентал. Макс бил син на Исаак Цукерберг и Роуз Тийш (или Тайх), Австрийски емигранти, пристигнали на остров Елис, САЩ, през 1892 година. Мини била дъщеря на Полските Ашкеназим Самюел Визентал и Джени Файерберг – преселници от Галиция.

По бащина линия прабаба на Марк била родената в Ню Йорк Мириам Холандер, дъщеря на Унгарския Ашкенази Маркус (или Макс) Холандер, роден през 1873 година, и Австрийската Еврейка Роуз Шоенфелд. Макс бил син на Естир. Роуз била дъщеря на Хулда.

По майчина линия Марк бил внук на Сидни Г. Кемпнер, роден в Ню Йорк, син на Хари Кемпнер и Мери Щайнберг (или Щайнбергер), и Гертруде Силвър. Хари бил син на Ашкеназим Леополд Кемпнер и Сара Топски, Немски емигранти, и бил роден в Ню Йорк. Мери била родена в Ню Йорк и била дъщеря на Мориц Щайнберг, Австрийски Евреин, и Дора Берковиц, Полска Еврейка. Гертруде също била Еврейка.

Сякаш всичко изглежда наред и съвсем достоверно, до момента в който разследващи журналисти не започнаха да търсят причина дъщерята на Марк и Присила да бъде наречена с необикновеното име Максима и тогава те откриха документи, които могат да бъдат окачествени само и единствено като гаф на Специалните служби и веднага навеждат на мисълта, че цялата фамилна история е скалъпена!

На 12-ти Септември 1918 година, бащата на прадядото на Марк – Макс Цукерберг, работещ в Министерството на финансите, попълнил Наборна регистрационна карта за участие в Първата Световна Война. Три месеца след това, той се оженил за Мини и след това се родил Джак.

Бащата на прабаба му – Макс Холандер, преселил се в Америка през 1880 година и станал Американски гражданин като дал Клетва за вярност на 27-ми Юли 1906 година. По това време, той вече бил женен за Роуз и най-малката му дъщеря се казвала Мириам. Ето, тук става вече много интересно! Макс Холандер попълнил Наборна регистрационна карта за участие в Първата Световна Война на 12-ти Септември 1918 година, в същия ден, когато и Макс Цукерберг попълнил своята!

Наистина, каква е вероятността преселници от различни Държави, отдалечени на 5000 километра, бащи-съименници на неродения още прадядо и на невръсната все още прабаба на някого да се срещнат в един и същи ден на едно място, за да попълнят едни и същи документи!

Авторът би отговорил веднага, без да се замисля на този въпрос! Вероятността е същата, каквато е вероятността Вселената да не е създадена от Творецът-Творение, а да е „случайно възникнала“, тоест, ЕДНО КЪМ ЕДИН КВИНДЕЦИЛИОН, или 1/1,000,000,000,000,000,000,000,000, 000,000,000,000,000,000,000,000!

Естествено, на масмултимедийте бе заповядано да си затварят устата или, ако вече били публикували фактите, те да бъдат извъртяни, подправени и обявени като „щастлива случайност на съдбата“. Но разумният би могъл да се запита колко „щастливи случайности на съдбата“ може да съществуват в една милиардерска фамилия откраднала софтуера, с който точи „по щастлива случайност“ десетки милиарди от въздуха? И би трябвало сам да стигне до извода, че „щастливите случайности“ за милиардерите са на брой колкото парите им, подсигуряващи им всякакви самоличности и биографии, изработени надлежно от Тайните служби! Но все пак и „щастливите случайности“ си имат край, а когато свършат ние виждаме, че са просто поредната измислица!

Гафът, направен от Тайните служби с изфабрикуването на тези документи с една и съща дата, ги уличава в измама и трябва да отвори очите на всички, търсещи истината. Този гаф увери напълно авторът, че самоличността на Марк Цукерберг е фиктивна и съставлява крайъгълен камък в Активното мероприятие „Фейсбук“. Този гаф пасна по един странен и съвсем неочакван начин в пъзела, който авторът редеше, намествайки се от само себе си към друг гаф изплувал три години преди това всред мултимедийната цапаница.

На 17-ти Февруари 2012 година, полицията в Окръг Марикопа, щат Аризона, арестувала някой си Джейкъб Майкъл Грийнбърг за притежание на марихуана. Само след няколко дни определени уебсайтове, поддържани от подставени лица, извършващи редовна дезинформационна дейност, с цел объркване и нарочно подвеждане в погрешна посока на разследващите истинността на случващите се събития, умело вплетоха в Интернет пространството една загадка, блуждаеща и досега неразрешена.

В публикациите много убедено се твърдеше, че арестуваният от полицията Джейкъб Майкъл Грийнбърг на 23-годишна възраст е, всъщност, самият Марк Цукерберг, който бил внук на Дейвид Рокфелер (1915–2017) на 96 години по онова време. Това твърдение явно има най-малко две възрастови несъответствия: първо, Джейкъб Грийнбърг е твърде млад, за да е бил през 2003 година в Харвард, и, второ, той би трябвало да е най-малко правнук на стария Рокфелер, което означава, че тази постановка на фактите е подвеждаща и нарочно подхвърлена за примамка на лековерните. В действителност, как така изведнъж стана, че една полицейска снимка развърза цялата заплетена история около Фейсбук и й даде обяснение с Рокфелерови – това звучеше прибързано и нарочно скалъпено, за да отвлече вниманието в погрешна посока.

Втората част на „разкритието“, а именно, че Джейкъб Грийнбърг е внук и на Ханк Грийнбърг, бе споменато под сурдинка и мина почти незабелязано. Нямаше начин, обаче, Човек да не забележи името на тази известна Илюминатска династия, но родствената й връзка с Рокфелерови звучеше толкова неправдоподобно, че почти всеки би зачеркнал цялото разкритие като недостоверна инсинуация.

 

*

 

Морис Реймънд „Ханк“ Грийнбърг, роден през 1925, с видимо богатство от $3.2 милиарда, беше Председател и Главен Изпълнителен Директор на American International Group (AIG) от 1962 до 2005 година. AIG е най-голямата корпорация за застрахователни и финансови услуги в историята и 18-тата по големина публична компания в Света, с обща сума на активите от $500 милиарда и с 56,000 служители. Днес, Ханк е Председател на Борда на Директорите на Starr Companies.

Грийнбърг е Ашкенази Евреин, син на родения в Ню Йорк Яков Грийнбърг (1902–1932) и Ада „Шайе“ Райнголд (1901–1994), Ашкенази родена в Бобруйск, Руската Империя. Баща на Ада бил Луи/Лайзер „Папала“ Райнголд (1873–1956), а майка й – Тили (1876–1940), по баща Абрамович, родени в Бобруйск. Родители на Яков били Руските Ашкенази Гершон Грюнберг и Фани Ребхун. От съпругата си, Еврейката Корин Цукерман, Ханк Грийнбърг има четири обявени деца: Ивън, Джефри, Скот и Катлийн.

Грийнбърг е член на Тайната Ложа на Илюминатите, бивш Председател, Заместник-председател и Директор на Банката на Федералния резерв на Ню Йорк, почетен Заместник-председател и Директор на Съвета по Чуждестранни връзки, член на Трилатералната комисия на Дейвид Рокфелер, член на Групата на Билдербергите и е интересно да се отбележи, че той е член на Управителния комитет, заедно с още трима Директори на ЦРУ, на Националния Музей на Разузнаването и Специалните операции. През 80-те години, неговите въздесъщи и всесилни чуждестранни връзки подтикнали Администрацията на Рейгън да му предложи длъжността Заместник-директор на ЦРУ, но той разбира се отказал, тъй като този пост е твърде незначителен. За да се изредят всички позиции, които е заемал в САЩ, Китай и Шанхай ще отнеме поне страница. Той е личен приятел и клиент на Хенри Кисинджър33° Масон от Шотландския Ритуал, Рицар на Масонския Суверенен Военен Орден на Малта, член на Групата на Билдербергите и така нататък. Двамата са толкова близки, че през 1987 година Морис назначил Хенри за Председател на Международния консултативен съвет на AIG.

Ашкенази Евреинът Хенри Хайнц Алфред Кисингер, роден във Фюрт, Бавария, през 1923 година,  произлиза от древен род. Неговият пра-пра-пра-прадядо, Давид Льов Щал (1746–1820), се поселил в спа-курорта Бад-Кисинген, Долна Франкония, от който идва фамилното име.

AIG е дъщерно дружество на застрахователната компания CV Starr & Co. (Starr Companies), основана през 1919 година в Шанхай от Корнелиус Вандер Стар (1892–1968), именувал се също Нийл Стар или Си. Ви. Стар. Евреинът Корнелиус бил Американски оперативен агент от Управлението на Стратегическите Служби (OSS), предшественикът на ЦРУ, на когото било възложено да основе застрахователна компания, която да служи за прикритие на секретните операции в Далечния Изток. Казионните Интернет енциклопедии, като Уики например, фалшифицират родословието на Корнелиус и никъде не споменават Еврейския му произход. Но, ако любознателният се разтърси ще намери достатъчно доказателства за неговия род, като тук ще споменем само статията „Шанхай“ на Лоис Гилман, описваща местата в града, където са живяли Евреи, публикувана в списанието на Хадасах, Женската Ционистка Организация на Америка:

На ул. Бунд, сградата на AIA (№ 17) приютява Животозастрахователната Група, която проследява историята си чак до Американския Евреин Корнелиус Вандер Стар, който основал компанията Американски Азиатски Застрахователи на Нанкински път.“

Авторът се вижда принуден да приеме за напълно вярно твърдението на работещата за Женската Ционистка Организация Еврейка Гилман, тъй като Ционистите Евреи са много точни по отношение на родословията и никога, ама наистина за нищо на Света, не биха написали за някой „гой“ („скот“, „говедо“, както те наричат неевреите), че е Евреин. AIA Group е най-голямата пан-Азиатска застрахователна компания, със седалище в Хонконг, с общата сума на активите от $172 милиарда и над 21,000 служители, и е наследник на Американски Азиатски Застрахователи, която Евреинът Вандер Стар основал на 2-ри Юни 1919 година.

През 1962 година Господарите на Вандер Стар му наредили да избере Евреина Грийнбърг за свой наследник в компанията AIG. Дори в казионната ПРЕСА е известно, че AIG е само параван за Тайните служби още от самото си създаване. В статия, отпечатана през 2000 година в „Лос Анджелис Таймс“, озаглавена „Тайните (Застрахователни) агенти“, Марк Фриц пише:

„Те знаеха кои фабрики да изгорят, какви мостове да взривят, кои товарни кораби могат да потопят с чиста съвест. Те се промъкваха по канализацията под улиците в градовете и запалваха маркираните обекти. Те не бяха просто тайни агенти – те бяха тайните застрахователни агенти. По време на Втората Световна война, тези застрахователи под прикритие дадоха на своите резиденти достъп до една Световна индустрия, която едновременно финансира, но в крайна сметка спомогна за свалянето на Третия райх на Адолф Хитлер. Наскоро разсекретени архиви на Американското разузнаване разказват забележителната история за Ултра-тайно Застрахователно разузнавателно звено, част от Управлението на Стратегическите Служби, предшественикът на ЦРУ, и неговия елитен X-2 Контра-разузнавателен отдел.

„Тази история е невероятна, тъй като звеното е основано като част от желанието Американските (застрахователни) интереси да допринесат към военните усилия и да бъдат използвани за бъдеща икономическа печалба“, казва историкът Тимоти Нафтали, консултант към Междуведомствената работна група за Нацистките военни престъпления, създадена от Конгреса миналата година.

Мъжете, стоящи зад Застрахователното звено, били шефът на OSS Уилям „Дивия Бил“ Донован и роденият в Калифорния застрахователен магнат Корнелиус Вандер Стар.“

Генерал-майор (две звезди) Уилям Джозеф „Дивия Бил“ Донован бил първият Директор на Управлението на Стратегическите Служби от 1942 до 1945 година. Той бил агент на Рокфелеровата династия и на Джей Пи Морган, член на Съвета по Чуждестранни връзки, Рицар на Масонския Суверенен Военен Орден на Малта, също като основателя на ЦРУ – Алън Дълес, който освен това бил 33° Масон от Стария и Приет Шотландски Ритуал и Шеф на Маджестик 12, за която стана дума в Единадесето изследване. Донован имал доверен асистент, оглавяващ също и Китайската секция на Секретния Разузнавателен отдел и той бил Подполковник Дънкън Чаплин Лий (1913–1988) – потомък на Конфедеративния Генерал Робърт Лий. Дънкън Лий впоследствие се прочул като двойния агент „Кох“ – най-високопоставената Съветска къртица в Американското разузнаване.

Още по време на войната, Дънкън Лий бил основното звено на Американското разузнаване на Изток, като гарантирал връзката между OSS и AIG и отговарял за завербуването на „сигурни хора“ за личния състав. Той официално преминал на работа към застрахователния гигант AIG през 1953 година, където за благодарност Ханк Грийнбърг го назначил за Главен вътрешен адвокат на AIG за Ню Йорк, на която длъжност той останал до пенсионирането си през 1974 година.

От изложеното дотук става ясно, че застрахователната компания CV Starr & Co. (Starr Companies), както наследницата й AIA и дъщерното й дружество AIG са основани от Тайните служби и се използват като фасада за извършване на разузнавателна и подривна дейност. И тези мероприятия не са били извършвани само по време на Втората Световна война, тъй като, ако едно дружество е основано или използвано от Тайните служби, то завинаги остава свързано с тях. Тайните операции, които се извършвали от агентите на AIG/ЦРУ включвали контрабанда на наркотици, пране на пари, тайни политически сделки, размени на агенти и така нататък. AIG поддържала най-големия частен въздушен флот от реактивни самолети, които давала под наем не само на ЦРУ, но и на висши Масони, Държавници и знаменитости от целия Свят. С други думи, AIG, със своя 56-хиляден персонал и кантори по целия Свят, и до днес се използва за прикритие на шпионската дейност на ЦРУ. В подкрепа на тази истина идват и фактите, че Подполковник Дънкан Лий и Масонът Хенри Кисинджър били назначени на най-високи длъжности в AIG!

 image

Трябва непременно да отбележим, че шефът на AIG – Ционистът Ханк Грийнбърг, ще бъде винаги мразен от честните Американци, не само заради колосалните заеми в общ размер от $180 милиарда, които Администрациите на Буш и Обама му отпуснаха от Американския бюджет, за да спаси от банкрут престъпната си организация по време на Световния банков колапс от 2008 година,  но най-вече с централното място, което зае в Операцията под фалшив флаг „11-ти Септември, бидейки един от ключовите заговорници в извършилата атентатите клика „Буш-Чейни.

За разлика от другите милиардерски династии, за които в Интернет могат да се намерят много материали, за родословието на Грийнбърг се знае съвсем малко, а изнесената на светло информация е изключително оскъдна. Обявени са само имената на родителите и дядовците му, а цялата информация по отношение на съпругата му е скрита. И тримата му явни синове са банкери, като Ивън, наследяващ свързаността на баща си с Китай, както и Джефри със сигурност са Масони, тъй като са членове на Съвета по Чуждестранни връзки, също като баща си. Лорънс Скот Грийнбърг, може би един от внуците му, е или е бил Изпълнителен заместник-председател и Директор на C.V. Starr & Co., Inc, на която Ханк е Председател.

Ние, обикновените Човеци по цялата Земя, трябва да знаем кои са тези, които управляват Икономиката, насочват Политиката и управляват Държавите, без значение че те са само пионки в ръцете на невидимите Господари, затова е недопустимо известни могъщи публични личности да скриват своето родословие, минало и настоящите си връзки! В този смисъл, предумишлената скритост несъмнено доказва съществуването на заговор срещу интересите на Човечеството. Активното мероприятие на Тайните служби по укриване на родословието и миналото на династията Грийнбърг, както и изключително здравите му връзки на най-високо ниво в Китай и Шанхай (изброени тук), идват да ни покажат, че Ханк наистина е всред висшата каста в Пирамидата на Световния Контрол. Този факт напълно убеди авторът, че гафът с арестуването на Джейкъб Майкъл Грийнбърг е нарочно планувано мероприятие по дезинформация и дискредитация на изследващите Заговора.

На много места вече сме писали, че Криптокрацията винаги поставя на горните етажи на Световния Контрол само най-верните си и доказани слуги, произхождащи от столетни и хилядолетни родове. В същото време, трябва да ни е станало пределно ясно, че „случайни“ и „направили сами парите си“ милионери и милиардери, не само че НЯМА, но нивга не са съществували и никога няма да съществуват, по простата причина, че Интернационалния Банков Тръст, който емитира Световните парични средства, никога няма да предостави милиарди в ръцете на някой страничен и несвързан с хилядолетните династии „прост бедняк“, тъй като на него може да му хрумне да напише Истината на книга, да я отпечати в милиарди екземпляри, които да разпространи безплатно!

Тук вече, от гледна точка на автора, възелът от само себе си започна да се разплита. По-горе, писахме, че след като измамната „Приказка за Бил Гейтс, който сам бил направил сто милиарда“, беше разкрита от изследователите, които проследиха родословното му дърво чак до Крал Алфред Велики и до Краля на Франките и Римски Император Карл Велики (747–814), и обнародваха династията му в Интернет базираните генеалогични хроники, разумните Човеци осъзнаха, че са били отново излъгани и че забогатяване за „една нощ“ има само в приказките.

Ужасът на цивилизования, обаче, се състои в това, че, поради постоянната масмултимедийна Психологична атака, паметта му е твърде отслабнала. Цивилизованият не помни дълго време и има непреодолими трудности да си спомни точното случване на Световните събития дори отпреди няколко месеца, тъй като се е доверил напълно на „говорещите глави“ от телевизора, които го „информират“, тоест дезинформират, за всичко, което става наоколо, като извъртат, преиначават и наслагват лъжа след лъжа, ден след ден, преобразувайки Действителността по поръка на Господарите. Именно това е и една от целите на масмултимедиите: да предизвикат тотална дисфункция на съзнанието и на паметта, за да ги моделират, съгласно повелите на Илюминатите.

Така че, Тайните Общества не се отчаяли, че измамата „Бил Гейтс“ била разкрита, защото били сигурни, че само след няколко месеца мощното оръжие на медийната пропаганда ще е изтрило фиаското от паметта на цивилизованите. Но, те си обещали, че грешката няма да се повтори, защото щели да направят така, че следващия „най-богат в Света обикновен Човек“ да е отначало докрай измислен и така да са объркани и невидими неговите родствени връзки, че никой да не може да ги проследи. Активните мероприятия по дезинформация допълнително щели да замаскират следите, а и нарочните подвеждания от агенти щели да дискредитират търсещите.

Криптокрацията знаела, че, за да купи младежите и да ги окове в своите измами, „най-богатият в Света обикновен Човек“, който да им стане пореден кумир за обожание и подражание, трябва да е като тях: беден студент от обикновените общежития, който само благодарение на „своя гений“ да натрупа милиарди за няколко месеца. Този невъзможен и напълно парадоксален образ във всички случаи би омагьосал безразсъдните, чрез въображаемо постигнати абсурдно невъзможни цели, като по този начин „Фабриката за Мечти“ ще продължи да върти илюзорните си калейдоскопи на пълни обороти.

В този момент на помощ дошли Тайните служби, които трябвало да открият този млад и привлекателен младеж, който не бивало да е „зубрач“ или „читанка“, а весел и дори пленяващо лекомислен, за да може да влезе „под кожата“ на връстниците си. Но най-важното условие било: подставеното лице, на което фиктивно за пред целия Свят ще се дадат десетки милиарди, за да оперира с тях уж на своя воля, трябва задължително да произлиза от висшата Илюминатска каста, за да може да бъде държан изкъсо на повод, като същевременно е задължително да бъде съвсем неизвестен. Следователно, подставеното лице трябва да е наследник на някой от висшите Илюминати от Тайните служби, които били в състояние да предоставят пълно икогнито на своите внуци или незаконни деца.

И така, Илюминатите заповядали на един от членовете си, Циониста Евреин Морис Ханк Грийнбърг, който десетилетия ръководел най-успешното прикритие на тайните операции – корпорацията AIG, да избере някой от своите подготвяни в специални школи за висши постове и затова неизвестни внуци да стане подставено лице и фиктивен собственик на Световната Социална мрежа, чрез която Господарите управляват и владеят Психиката на всеки отделен индивид!

Ние, естествено, никога не ще разберем къде са школите за подготовка на суперспециалните агенти, но е факт, че както наследниците на Аристократичните династии не учат в обикновени училища, а завършват скъпи частни Университети, като Итън и Харвард, по същият начин децата на висшата агентура и собствениците на компании, служещи за параван на Тайните служби, биват обучавани в секретни школи, които не се обявяват във вестниците и по телевизията. Такава секретна школа неизвестно къде завършили някои от внуците на Ханк Грийнбърг и когато дошъл моментът те били вербувани за две Агентурни мероприятия, които завинаги ще останат в Историята.

Ето, че пак се завръщаме към злополучния за Джейкъб Майкъл Грийнбърг 17-ти Февруари 2012 година, когато пътните патрули от Окръг Марикопа, щат Аризона, го арестували за притежание на Марихуана и на принадлежности за употребата й, както четем на полицейската снимка в колажа по-долу. След случая, авторът се разтърси в Интернет пространството и намери една много показателна фотография, направена около 2001/2 година, на която бяха снимани трима братовчеди от династията Грийнбърг. Читателят, сравнявайки с другите по-късни снимки, сам може да се убеди, че двама от братовчедите са много известни: Фейсбук милиардера Марк Цукерберг и шпионина Едуард Сноудън.

Като знаем, че Илюминатите винаги наименуват Тайните си операции алегорично, можем да кажем, че агентурните фамилии, дадени и на двамата, са точно описващи Активните мероприятия, в които участват: Цукерберг (Zuckerberg) на Немски означава „Захарна планина“ – превъзходно определение на Фейсбук, от който изтичат стотици милиарди, а Сноудън (Snowden) на Английски означава „Снежна бърлога“ – красноречиво обрисуване на неговата цел: политическо убежище в Руската Държава, понеже ни е известно, че думата бърлога се употребява на първо място по отношение на жилището на мечките и че мечката е символното животно на Русия! Блестящо измислени агентурни имена „Цукер-берг“ и „Сноу-ден“!

 image

За яснота се налага да отворим една скоба, за да заявим високо, че Активното мероприятие „Снежна бърлога“ – Сноудън, не разкри нито една тайна и не изнесе нищо ново в Общественото пространство, което и преди това да не бе известно! За Фейсбук и за Интернет браузърите още от самото им създаване се знаеше, че събират информация за потребителите от всякакво естество и че тези данни се запазват завинаги в противоатомните бункери на Изчислителните центрове, и който си направи труда да прочете условията при регистрация във Фейсбук, част от които цитирахме по-горе, би се уверил с очите си! Всеобщото телефонно подслушване и следене не е никаква тайна още от началото на Студената война, че и преди това, така че и тук Сноудън закъсня с повече от 70 години! Нека си припомним плакатите в казармата „Врагът никога не спи!“ и „Врагът подслушва!“, които бяха поставени в телефонните централи и в радиорелейните станции на всяко поделение. На Запад обстановката е била същата, така че напразно бе разиграването на нескопосно режисираната и бездарна комедия „Сноудън“.

Все пак на 6-ти Юни 2013 година Сноудън разкри на всеослушание, че всички големи онлайн „Социални“ доставчици били създадени и са инструменти на шпионската дейност на Тайните служби и Правителството, чрез програмата PRISM. Но и това не беше новост, тъй като още през 2011 година „Лийдър Текнолъджис“ заведе дело срещу „Фейсбук“, от което научихме как Криптокрацията беше откраднала интелектуален продукт и го беше инсталирала, за да следи Човечеството и да се облагодетелства.

Технологията на „Социалните мрежи била създадена от Майкъл Т. МакКибън и неговата компания Leader Technologies. МакКибън свидетелства на процеса, че през 2000-та година, за да патентоват технологията, те наели патентния адвокат Джеймс П. Чандлър III, Професор по Право в Харвард, който бил също и супер-шпионин и съветник на Президента Клинтън. МакКибън назначил Чандлър за втори външен Директор на „Лийдър Текнолъджис“, тъй като той бил препоръчан от първия им външен Директор – о.з. Генерал-майор Джеймс И. Фрийз, по онова време 3-ти по важност в Агенцията за Национална сигурност (NSA).

В началото на века, синът на МакКибън, който също бил разработчик по кода „Лийдър“, учел в Харвард заедно с Цукерберг. Работейки под защитата на Президента на Университета, Масона Лоурънс Хенри Съмърс – член на Групата на Билдербергите, на Съвета за Чуждестранни връзки, на Трилатералната Комисия и Министър на Финансите на Клинтън, агентът Цукерберг, който вече бил измамил близнаците Уинкълвос и Нарендра и използвал тяхната разработка, хакнал имейла на сина на МакКибън, откраднал разработката на „Лийдър Текнолъджис“ и заедно със супер-шпионина и Харвардски Професор Чандлър, който поругал почтеността си и участвал в кражбите, стартирали thefacebook.com, превърнал се в платформа на Тайните служби за всеобщо подслушване и следене.

На 23-ти Юли 2017 година, МакКибън депозира Известие по Закона Милър за Федералните работни проекти, с искане за компенсация от $40 милиарда, на основата на обявената от Президента Тръмп прогнозна стойност за приходи от над  $3,5 трилиона само от 22 организации, всичките ползващи продукта на ищеца. По сведения на Бюрото за преброяване на населението на САЩ, Американското Правителство събира $184 милиарда годишна такса от 7.7 милиарда юридически и частни лица (по $2 на месец) от целия Свят, които използват имуществото на ищеца като потребители на мобилни устройства, генерирани от потребителя социални услуги и от училища, Федерални, Държавни и местни структури.

Нека сега оставим акулите на Криптокрацията да се изяждат една друга за милиарди и трилиони и да видим наистина интересното в цитирания документ, а то е адресата на Известието:

„До Главния Изпълнителен Директор на САЩ Доналд Дж. Тръмп и неговите предшественици Уилям Дж. Клинтън, Джордж Буш и Барак Х. Обама (Изпълнителните Директори)

Уайт хаус, 1600 Пенсилвания авеню СЗ, Вашингтон, Окръг Колумбия“

Ето, така, значи, се адресират бизнес документите до Държавите-Корпорации: Президентът е Главен Изпълнителен Директор на Корпорацията! От години авторът пише, че такава е истината за Държавите, в които живеем, а именно, че те са Корпорации – и, ето, нагледното доказателство!

Да се върнем към  братовчедите Грийнбърг, изяснявайки целта на Операцията „Сноудън“. Една от целите била: да бъде измамен обикновения работник, който не знае, че Сноудън прави своите уж „разкрития“ под диктовката на ЦРУ, понеже е главен агент в Активно мероприятие по контрашпионаж. Чрез това мероприятие, цивилизованите бяха излъгани, първо, че може да съществува „съвестен“ и „Човеколюбив“ таен агент, който би откраднал стотици хиляди секретни документи и с риск за живота си би ги обнародвал, и, второ, въпреки кражбата и публикуването им в масмултимедиите Тайните служби го оставят жив и здрав да се разхожда навсякъде по Света, защото, видите ли, тези Тайни служби са ДЕМОКРАТИЧНИ! Да, наистина, голяма смехория! Ако действително Сноудън неправомерно е придобил документация, представляваща Държавна или военна тайна, то никой простосмъртен нямаше и да узнае за него, тъй като щеше да изчезне безследно завинаги и точка!

И още, има едно неизменно правило, което всеки изнесъл вътрешна или секретна информация, за да я разкрие пред Обществеността, винаги спазва: задължително всички секретни документи се обнародват наведнъж, без да се задържат части от тях, и разобличителят го заявява публично, като по този начин престава да бъде заплаха за нови разкрития и цел за покушение, и същевременно си осигурява поддръжката и защитата на Обществото. В този смисъл, доказателство, че Сноудън е агент под прикритие от операция на ЦРУ, представляват направо смехотворните му изявления пред журналисти, че той не разкривал безразборно документи и че щял да пуска малко по малко от тях:

Преценил съм внимателно всеки един документ, който разкрих, за да гарантирам, че всеки един от тях с пълно основание е в интерес на обществото. Има всякакъв вид документи, които биха нанесли голям удар, които аз не съм предал... Трябва да прегледам всичко, преди да го пусна на журналистите... Ако имам време да прегледам тази информация, бих искал да я предоставя на журналистите във всяка една страна.

Ако Сноудън бе истински разобличител, а не пионка в играта, то тези изявления отпреди шест години във всички случаи щяха да бъдат сбогуването му с живота и днес никой вече нямаше да си спомня за него. Без никакво съмнение, обаче, той и в момента продължава да бъде действащ агент от Активно мероприятие на ЦРУ по контрашпионаж, изпълняващ и втора изключително важна задача: предаване на Руските тайни служби на авангардни технологии за по-ефективно проследяване и подслушване, за да могат те да се справят с все по-голямото дисидентство и с нарастващия отпор срещу инсталирането на Новия Световен Ред! Така че тайните задачи на Сноудън-Грийнбърг допълват по-всеобхватната задача на братовчед му Цукерберг-Грийнбърг за въвеждането на Тоталния Контрол навсякъде по Света, с активното съдействие на Фейсбук, посредством използването на дронове за проследяване, камери за лицево разпознаване, технология за четене на мисли от смартфоните и имплантите за Виртуална реалност, за да може по-бързо да се осъществи Интерфейса мозък-компютър, който ще постави Човечеството под управлението на Изкуствения Интелект!

 image

През 2008 година, на 23-годишна възраст, тоест по-малко от 4 години след стартирането на Фейсбук, снимка на Цукерберг се появи на обложката на списание Форбс, заедно с бомбастичната статистика, че вече бил спечелил $1,500,000,000!

От нула до един и половина милиарда долара за 40 и няколко месеца – това вече е абсолютно нелепо!
Гласувай:
1
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: История
Прочетен: 139664
Постинги: 165
Коментари: 29
Гласове: 54
Архив