Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07 20:39 - Тема ХХХV-та: Политическият сеир-панаирджийски гювендилък
Автор: stamat2015 Категория: История   
Прочетен: 24 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.07 09:19


 Глава Шеста


image

За да видите или свалите изображенията на 4К резолюция, посетете уебсайта stamat.org

Тема ХХХV-та:

Политическият сеир-панаирджийски гювендилък

 

В този момент на Човека с чисто Сърце вече трябва да е станало кристално ясно, че той е бил лъган и мамен за всичко от властващия Илюминатски Елит, чието видимо лице е представено от всички Кралски династии, включващи в себе си и родословието на Американските и Европейските Президенти. Този династичен Елит от самото си начало в древни времена е бил посветен в тайните на Масонството и съвсем не е съставен от Християнски боголюбиви властници, за какъвто се представя пред поданиците си. Тъкмо обратното, Криптокрацията, в своята цялост, от най-ниските степени до Невидимия Триумвират, властващ над Света, са само слуги и лакеи на Злото, Поклонители пред Сатана и следовници на Демоните, които пребивават в нисковибрационните Вселени, извън Нашата Вселена на Плоската Земя. Но, ако се замислим ще разберем, че не само най-висшите властници са поклонници на Злото, но и че всички техни слуги и подчинени са също такива, тъй като Демоничните началници избират подобни на самите себе си за свои подчинени, тоест, само зли и безчестни Люде, и никога не биха избрали чисти и Свети Души!

*

„Човекът е не по-малко роб, защото му е позволено да си избира нов господар веднъж на определен брой години.“

Лизандър Спунър

*

И, ако Читателят е осъзнал написаното, то би се замислил, когато отново за пореден път дочуе тръбите подканящи го „да даде гласа си в урната“, което всъщност означава „да погребе гласа си“, тъй като в урните се съхранява праха от изгорелите трупове и тъкмо заради това те се използват и за умъртвяването на Свободния Глас на Човека!

Тъй като във Вселената всичко е взаимообвързано по Холографски принцип, което означава, че манифестираният Свят е породен и същевременно завинаги взаимосвързан с непроявения Трансцендентален Свят, то всяко едно действие, дума, помисъл и настроение на всяко едно същество в проявения Свят наистина, винаги, всякога и вовеки въздействат както на висшите, така и на нисшите Фини Светове! Следователно, всяко едно умишлено или несъзнателно действие, дума, помисъл и настроение на всеки Човек променят завсякога и обуславят еднозначно и завинаги електро-магнитната и етерно-вибрационната среда, в която той живее!

Това е една от най-важните Истини, до която достига мъдрецът и затова е дълбоко скрита от Господарите на Човечеството! Естествено, че Читателят би намерил касови манипулативни документалистики от рода на „Тайната“, които загатват за същността на тази Истина, но в тях съвсем преднамерено зрителят е подвеждан да си мисли и да вярва, че неговите желания за пари, коли и развратни жени биха се сбъднали, ако той непрекъснато си повтаря, че копнее тези преходни удоволствия. Подобно твърдение е безкрайно далеч от Действителността, защото непрекъснатата насоченост на Човешкото същество и потапянето му в низките страсти на трупането на богатства и копнежа му по плътски удоволствия неизбежно ще свалят вибрацията на неговата Фина телесност до Нисшия Астрал, обвързвайки го с него, и ще сложат завинаги край на Духовните му стремления!

Нека да осъзнаем веднъж завинаги, че добри и същевременно материално богати Човеци никога не са съществували и никога няма да съществуват на този Свят, тъй като тези състояния на вибрационния модел на Човешката Аура са съвсем различни и взаимоизключващи се. Джива, Аурата, на Добрите Човеци са настроени и излъчват високовибрационния отпечатък на Любовта, Съпричастността и Състраданието, докато Аурата на материално богатите и плътски задоволените са настроени на нисковибрационния модел на Нисшия Астрал, основно насочен към грабителството, използвачеството, насилието, жестокостта и убийствата!

Казано с други думи, Човекът, който бива по най-хитроумен начин измамен да стане „гласоподавател“, за да участва в Демоничния Цирк на колела, наречен „Избори“, обвързва съвсем съзнателно своята Психика, помислите си, настроенията си, думите си и действията си с лица и Политически сили, учредени от Масонските Ложи, за които той няма никаква представа, че са подчинени на Сатанизма! Всеки Човек, колкото и добър да е бил преди това, щом веднъж се е обвързал с Политическия маймунджилък, неизбежно попада в плен на лъжата и в мрежите на низките страсти: завист, зложелателство, ненавист, егоизъм и тем подобни, които завличат неговата Джива в зандана на нисшия Астрал, там където битуват Демоните. Точно такава е и нарочната цел на Политическия сеир-панаирджийски гювендилък – да направи от добрите Човеци зли заядливи ненавистници, нетърпящи мисли и реч, различни от установените от Политическото ръководство, изпълняващо заповедите на Масонството, и презиращи Свободната критична мисъл и Логически обоснованото слово!

Днес, използваният във всяка „информационна емисия“ моден термин е „политическа коректност“, който се явява прикритие на Действията по отнемане Свободата на словоизлиянието и разправата с инакомислещите. Използването на евфемизма „политическа коректност“ цели да забрани всяко слово, насочено в защита на Човечеството и Освобождаването му от Илюминатския гнет, като това се определя като най-дръзкото мислопрестъпление и словопрестъпление, застрашаващо вековния фундамент на зандана, в който е напъхано Човечеството! По този начин, всеки дръзнал да изкаже някакво съмнение по отношение „правилността“ на политическите Масонски Закони или „правотата“ на действията на военния и граждански насилствен Държавен апарат, бива обявен за „политически некоректен“ и бива накаран по всякакъв начин, дори и чрез отнемане на Свободата му, да замълчи!

 

image 

Висша Истина е, че помислите, словата и действията на всеки Човек биват „прочетени“ в Трансценденталния Свят и на тях бива „отговорено“, съобразно Третия Закон на Творецът-Творение: „Това, което излъчваш е еднакво с онова, което ще получиш“. Тоест, онези, които са синхронизирали излъчванията на своята Аура с низките страсти на Политическата безумно-арогантна парвенющина, не бива да очакват нищо по-добро от Психическо и физикално страдание в битийността и затваряне в Нисшия Астрал в Духовния Свят. Редовно извършващите Масонски поклонения, присъствайки на Демоничния окултен акт, наречен гласуване“, са вече загубили връзката си с Висшата Духовност и са почнали да обожествяват и да се прекланят пред Властниците, разчитайки Господарите и Началниците им да направляват техния живот, начина им на мислене и отношението им към Света! Това означава, че те поистина са останали не само без глас, но и без ум и са се лишили от способността да разсъждават трезво и логично, тъй като вече са „дали своя глас и разсъдък“ на Господарите си, за да ги използват за поробването на Човечеството. А цялата тази настройка на цивилизования да предостави Себе си в ръцете на Властимащите започва още от люлката, посредством родителското възпитание, продължава да се осъществява през целия живот, чрез Образователната индоктринация, и да се заздравява от пропагандата изливана по масмултимедиите, притежавани от Криптокрацията, и населени по ключовите места само от Масони, чиято основна задача е постоянно да оплитат в заблуди и лъжи Изследователите на Истината, за да скрият произхода и истинската същност на Масонството.
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: История
Прочетен: 139667
Постинги: 165
Коментари: 29
Гласове: 54
Архив